Skip to content Skip to footer

  +36 1 465 3100      +36 1 465 3131      kapcsolat@medicover.hu

Medicover Ajándékkártya
Medicover Ajándékkártya

Szakrendelések, magánrendelés, járóbeteg-ellátás

Szakrendelések, magánrendelés, járóbeteg-ellátás

A Medicover országszerte közel 60 szakágban, diagnosztikai és labordiagnosztikai területen nyújt széleskörű egészségügyi szolgáltatását. Szakrendeléseink az előzetes időpont foglalási rendszerünknek köszönhetően gyakorlatilag várakozás nélkül elérhetőek.

Válasszon szakrendelést!

A Medicover országszerte közel 60 szakágban, diagnosztikai és labordiagnosztikai területen nyújt széleskörű egészségügyi szolgáltatását. Szakrendeléseink az előzetes időpont foglalási rendszerünknek köszönhetően gyakorlatilag várakozás nélkül elérhetőek. Szolgáltatásainkat magánszemélyként, eseti alapon történő fizetéssel is igénybe tudja venni.

Sokéves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakorvosaink magas szintű ellátást nyújtanak, amelynek központjában az ember áll.

Válasszon szakrendelést!

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Üzenjen nekünk!

Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol!

Kiemelt ellátási központjaink

17_nogyogyaszat-centruzm-100x100

Nőgyógyászati centrum

A Medicover Nőgyógyászati Centrumát azért hívtuk életre, hogy kiemelkedő színvonalú, szakszerű segítséget nyújtsunk bármely életszakaszban felmerülő női problémára.

gyermekgyogyaszat-ikon

Gyermekgyógyászati centrum

A Medicover Gyermekgyógyászati Centrum nagy tapasztalattal rendelkező empatikus csapata mindent megtesz a gyermekei egészségének megőrzéséért.

gasztro-medicover-ikon

Gasztroenterológiai Centrum

Komplex, minden területre kiterjedő ellátást biztosítunk Ügyfeleink számára. A gyors és pontos diagnózis felállítását korszerű labor- és fejlett diagnosztikai központunk és laborunk segíti.

Szakrendeléseink

30_ABPM-100x100

ABPM (24 órás vérnyomásmérés)

A kardiológiai kivizsgálás egyik lehetséges diagnosztikai vizsgálata a 24 órás vérnyomás mérés, az ABPM vizsgálat.

angiologia-100x100

Angiológia

Az angiológia szó a görög „angio”, ér és a „logos”, tudást jelentő szavakból ered és az orvostudománynak ez a szakterülete az erek (artériák, vénák) valamint nyirokerek betegségeit kezeli.

aneszteziologia-100x100

Aneszteziológia

Az aneszteziológia legfőbb célja, hogy az eszméletlen, vagy a külső behatásokat elhárítani képtelen állapotban lévő beteg életfunkcióit fenntartsa.

30_ABPM-100x100

Aritmológia (Szívritmus-szabályozás)

Az aritmológia a kardiológián belül a szív ritmuszavarainak kezelésére specializálódott szakterület.

01_audiologia-100x100

Audiológia

Az audiológia szakterülete a halláscsökkenés különböző formáival, mértékével, diagnózisával, valamint a hallássérültek vizsgálatával foglalkozik.

12_altalanos_sebeszet-100x100 (1)

Általános sebészet

Szakorvosainkat egyrészt panaszmentes, de szűrő- vagy belgyógyászati vizsgálat során felfedezett sebészi kezelést igénylő betegségekkel vagy különböző panaszokkal bíró páciensek keresik fel.

01_belgyogyaszat-100x100

Belgyógyászat

A belgyógyászat a mai orvostudomány egyik legszerteágazóbb területe, hiszen a belső szervek – hasüregben, mellkasban lévők – kóros elváltozásaival, azok gyógyításával foglalkozik.

betegszallitas-100x100

Betegszállítás

A Medicover legújabb, betegszállítási szolgáltatása kedvező térítési díj ellenében pontos és kényelmes eljutást kínál a vizsgálati helyszínekre mind fekvő, mind járó betegek részére.

13_borgyogyaszat-100x100

Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászat a bőrnek és szarufüggelékeinek – a hajnak és a körmöknek – betegségeit, illetve daganatos elváltozásait vizsgálja, de feladatai közé tartozik a megelőző-jellegű szűrések elvégzése is.

odm-100x100

Csontsűrűség mérés, ODM

A csontsűrűséget (a csont ásványianyag tartalmát) az oszteodenzitometriás (ODM) készülékek segítségével mérik. A vizsgálat során megállapítjuk, hogy fennáll-e a csontritkulás.

biabetika-100x100

Diabetológia

A diabetológia a cukorháztartás zavaraival, illetve a cukorbetegség megelőzésével, kezelésével, valamint szövődményeivel foglalkozik.

07_dietetika-100x100

Dietetika

A dietetika a táplálkozás, az élelmezés tudománya, amely a kiegyensúlyozott táplálkozási tanácsok mellett a különböző megbetegedések gyógyítását célzó, egyénre szabott diétás tanáccsal is segít.

ekg_blue-100x100

EKG

Minden kardiológiai szakrendelés elmaradhatatlan része a fájdalommentes és mellékhatások nélküli EKG vizsgálat.

endokrinologia-100x100

Endokrinológia

Az endokrinológia a belgyógyászat egyik szakterülete, amely a belső elválasztású mirigyek működésének élettanával, azok betegségeivel foglalkozik.

endoszkopia-100x100

Endoszkópia

Az endoszkópos vizsgálat során az üreges szervekbe nyerünk betekintést, a gyomor és bélrendszer, valamint a máj-, epe- és hasnyálmirigy betegségeket vizsgáljuk.

esztétikai kezelések

Esztétikai kezelések

Magas színvonalú esztétikai kezelések megbízható orvosi háttérrel, teljes szépészeti kezelésválaszték, bőrgyógyászati elváltozások kezelése és eltávolítása.

ersebeszet-100x100

Érsebészet

Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik.

38_MR-100x100

Fejlett diagnosztikai Központ - MR, CT

A sikeres gyógyulás felé vezető úton az első lépés a helyes diagnózis felállítása, ezért a Medicover Kórház az egyik legfejlettebb diagnosztikai központtal rendelkezik.

23_fizikotrapia-100x100

Fizikoterápia

A gyógytorna mellett az elektroterápiának a mozgásszervi megbetegedések kezelésében is fontos szerep jut, sok esetben kiváltja a hagyományos gyógyszeres kezelést is.

24_fogaszat-100x100

Fogászat

A Medicover Fogászatán az egyszerűbb fogászati kezelésektől a komplex szájsebészeti és implantációs beavatkozásokig teljes körű szakorvosi ellátást nyújtunk.

15_orful_gegeszet-100x100 (1)

Fül-orr-gégészet

Az általános fül-orr-gégészeti szakvizsgálat során a fül, az orr- és melléküregek, a szájüreg, a garat, a gége, a nyálmirigyek valamint a nyaki régió vizsgálatára kerül sor.

03_gastroenterologia-100x100

Gasztroenterológia

A gasztroenterológia a belgyógyászat egyik ága, amely a gyomor és bélrendszer, valamint a máj-, epe- és hasnyálmirigybetegek kivizsgálására specializálódott.

gerinsebeszet-100x100

Gerincsebészet

A gerincsebészeti betegségek tárgykörébe a kopás, elhasználódás miatt kialakult eltérések (degeneratív kórképek), daganatok, gyulladásos betegségek, törések, ficamok, veleszületett deformitások és szerzett deformitások tartoznak.

immunologia-100x100

Genetikai tanácsadás

A genetikai tanácsadás olyan szakrendelés, melynek során a páciens a genetikai rendellenességekben jártas klinikai genetikussal megbeszéli egy vagy több genetikai rendellenességnek a kockázatát, jelenlétét, következményeit.

endokrinologia-100x100

Gyermek endokrinológia

Sokszor nem is gondolunk rá, hogy a gyermekünknél tapasztalt hirtelen súlygyarapodás, növekedés, fáradékonyság, hajhullás vagy gyakori szomjúság az összetett endokrin rendszer zavarából ered.

13_borgyogyaszat-100x100

Gyermek bőrgyógyászat

A gyerekek sokszor nem szólnak, ha karjukon, lábukon, vagy a hajlatokban valami viszket, így csak a látható tünetekre hagyatkozhatunk fürdetéskor, vagy ha észrevesszük, hogy játék közben sokat vakarózik.

15_orful_gegeszet-100x100 (1)

Gyermek fül-orr-gégészet

A gyermekeknél előforduló fül-orr-gégészeti panaszok kezelésének módja nem tér el különösebben a felnőttekétől, azonban az említett tényezők miatt azok diagnosztizálása lényeges odafigyelést igényel.

08_kardiologia-100x100

Gyermek kardiológia

A gyermek kardiológia szakrendelésen a veleszületett szívfejlődési rendellenességek és a szerzett szív- és érrendszeri betegségek diagnosztizálása és kezelése történik.

10_plumonologia-100x100

Gyermek pulmonológia

Gyermek pulmonológia szakrendelésünkön tapasztalt és kedves szakorvos várja a kis beteget, hogy a légutak és a tüdő megbetegedései mielőbb diagnosztizálásra és szakszerű kezelésre kerüljenek és a légzés ismét könnyűvé váljon.

18_ortopedia-100x100 (1)

Gyermek ortopédia

Csecsemőkortól felnőttkorig nagy hangsúly van a mozgás szervrendszerének megfelelő fejlődésén, mert ez az életszakasz, amikor a legtöbb veleszületett, vagy szerzett mozgásszervi rendellenesség hatékonyan korrigálható.

21_traumatologia-100x100

Gyermek traumatológia

Egy gyermekben a legkisebb sérülés, egy horzsolás, vagy esés is nagy ijedtséget vált ki. Fontos azonban, hogy a szülő megőrizze ilyen esetben is nyugalmát és higgadtan meg tudja ítélni a helyzet súlyosságát.

gyermekgyogyaszat-100x100

Gyermekgyógyászat

A gyermekgyógyászati szakrendelésen a gyermekorvos feladata a gyermekkori betegségek mielőbbi kiszűrése, másrészt a felnőttkorban megjelenő, de már gyermekkorban elinduló kórállapotok felfedezése.

gyereksebeszet

Gyermeksebészet

A gyermeksebészet az orvostudomány azon szakterülete, mely kimondottan gyermekekre szabva alkalmazza a sebészeti módszereket.

gyogymasszas-100x100

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs a fizioterápián belül egy olyan gyógymasszőr által végzett kezelés, amelyet mindig orvosi indikációra alapján nyújtunk.

26_gyogytorna-100x100

Gyógytorna

A gyógytorna az a fizioterápiás módszer, amellyel az egyes mozgásszervi panaszokat, sérüléseket hatékonyan kezeljük, s gyógytornász segítségével egyénre szabott mozgáskezelést biztosítunk.

04_gastroszkopia-100x100

Gyomortükrözés

A gasztroszkópia a felső tápcsatorna endoszkópos vizsgálata, melynek segítségével felderíthetők a nyelőcső, a gyomor és a nyombél területén levő elváltozások, lehetőség nyílik ezek kezelésére is.

33_hidrogen_kilegzes-1-100x100

H2 kilégzési teszt

A tejcukor érzékenység diagnosztizálása leggyakrabban a H2 kilégzési teszttel történik, melynek során laktóz tartalmú ital elfogyasztása után bizonyos időközönként vizsgálják a beteg által kilélegzett levegő hidrogén tartalmát.

hematologia-100x100

Hematológia

A hematológia a belgyógyászat azon ága, amely a vér, valamint a vérképző- és nyirokszervek betegségeivel foglalkozik (pl. véralvadási zavarok, vérszegénység)

35_holter_vizsgálat-100x100

Holter (24 órás EKG vizsgálat)

A kardiológiai kivizsgálás egyik lehetséges diagnosztikai vizsgálata a 24 órás EKG mérés, a Holter vizsgálat.

immunologia-100x100

Immunológia

Az immunológus szakorvos az immunrendszer működésével kapcsolatos problémákkal foglalkozik, annak hibás működését, rendellenességeit (autoimmun betegségek) vizsgálja.

infektologia-100x100

Infektológia

Az infekció fertőzést jelent, az infektológia pedig nem más, mint a fertőző betegségekkel foglalkozó szakterület. Az infektológia szoros kapcsolatban áll az epidemiológiával (járványtan).

08_kardiologia-100x100

Kardiológia

A kardiológia magába foglalja a szív- és érrendszeri betegségek rizikójának felismerését, a magasvérnyomás-betegség, a szív gyulladásos betegségeinek diagnosztizálását és kezelését.

41_teljes-_koru_labordiagnosztika-100x100

Laborvizsgálat, Labordiagnosztika

A laboratóriumi vizsgálatok nem kizárólag egyes betegségek diagnosztizálását támogatják, hanem segítségükkel a betegségek lefolyását illetve a terápia hatékonysága is követhető.

20_szemeszet-100x100 (1)

Látótér vizsgálat

Látótér vizsgálat során egy speciális készülékkel, úgynevezett periméterrel vizsgáljuk azt a területet, amit a páciens egyenesen tartott, mozdulatlan fej és szemtartás mellett egyszerre lát.

mammografia-100x100

Mammográfia

Rendszeres mammográfiás szűréssel, gyors diagnózissal és megfelelő kezeléssel könnyen megelőzhető a mellrák kialakulásának kockázata.

22_urologia-100x100 (1)

Nefrológia

A vese gyógyászatának tudománya a nefrológia, mely a vesék működésével, illetve működési zavaraival foglalkozik.

09_neurologia-100x100

Neurológia

A neurológia a központi (agy és gerincvelő) és perifériás idegrendszer szervi eltéréseivel, betegségeivel foglalkozó szakterület.

17_nogyogyaszat-100x100 (1)

Nőgyógyászat

A nőgyógyászati szakrendelés a női nemi szervek problémáinak felismerésével és kezelésével foglalkozik. Panaszmentes időszakban is érdemes legalább évente fölkeresi a nőgyógyász rendelését.

20_szemeszet-100x100 (1)

OCT vizsgálat

Az optikai koherencia tomográf vizsgálat, röviden OCT vizsgálat a szemfenék képleteit (mint ideghártya, látóideg, makula) vizsgálja fénysugarak segítségével, ami teljesen fájdalommentes.

18_ortopedia-100x100 (1)

Ortopédia

Az ortopéd szakorvos a mozgásszervi betegségek kóroki tényezőinek feltárásával, a mozgásszervek (csontok, ízületek, szalagok, inak, izmok) részletes vizsgálatával foglalkozik.

proktologia-100x100

Proktológia

A proktológiai szakrendelés az általános sebészet alterülete, mely a végbél tanulmányozására szakosodott. Segítségével gyógyítható az aranyér, végbélsipoly, végbélpolip és a végbélrepedés is.

28_pszichologiai_szakrendeles-100x100

Pszichiátria

A pszichológusok elsősorban a lelki folyamatok megismerésére törekednek, a pszichiáterek viszont a testi és lelki folyamatok kölcsönhatásait vizsgálják.

10_plumonologia-100x100

Pulmonológia

A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik, mint pl. az allergia, asztma és tüdőbetegségek.

11_reumatologia-100x100

Reumatológia

A reumatológia a mozgásszervek nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódott. Foglalkozik a gerinc, porckorongok, csontok, ízületek, szalagok, inak, izmok megbetegedéseivel.

20_szemeszet-100x100 (1)

Szemészet

Szemészeti rendelésünkön szakorvosaink a panaszok és szűrővizsgálati jellegű ellenőrzéseken túl műtéti megoldásokkal és egynapos beavatkozásokkal is várják Ügyfeleinket.

42_terheleses_ekg-100x100

Terheléses EKG

A kardiológiai kivizsgálás egyik lehetséges diagnosztikai vizsgálata a terheléses EKG, mely során megfigyelhető, hogy fizikai terhelésre miként reagál a szív.

tomoszintezis

Tomoszintézis

Az emlő tomoszintézis a jelenleg elérhető legmodernebb és legmegbízhatóbb háromdimenziós diagnosztikai vizsgálat a mellrák szűrésére.

21_traumatologia-100x100

Traumatológia

A traumatológus szakorvos a sérülést követő elváltozások kezelésével, a fájdalom csillapításával és a balesetet megelőző anatómiai állapot helyreállításával foglalkozik.

43_ultrahang-100x100

Ultrahang vizsgálatok

Az ultrahangvizsgálat segítségével belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetőek fel

22_urologia-100x100 (1)

Urológia

Az urológus, a férfi és női húgyutak (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső) veleszületett és szerzett rendellenességeivel, betegségeivel foglakozik.

05_konolszkopia-100x100

Vastagbéltükrözés

A kolonoszkópia a végbél (rectum), a szigmabél, a vastagbél, illetve a vékonybél-vastagbél átmenet vizsgálatára szolgáló eljárás, melynek során a vizsgáló a nyálkahártya valós képét látja.

várandósgondozás

Várandósgondozás

A várandósgondozás az az ellátási folyamat, ami a várandósság megállapításától a szülés megindulásáig vagy a várandósság megszakadásáig tart.

vedooltasok-100x100

Védőoltások (Oltóközpont)

A tanácsadás feladatkörébe tartozik a munkavállaló, életvitelszerűen hazánkban tartózkodó külföldi állampolgárok védőoltása a magyar oltási rendnek és aktuális járványügyi helyzetnek megfelelően.

Szakrendelések - Medicover
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link