Szakrendelések, magánrendelés, járóbeteg-ellátás

Medicover országszerte mintegy 40 szakterületen nyújt széleskörű egészségügyi szolgáltatást. Szakrendelések gyakorlatilag várakozás nélkül elérhetőek, köszönhetően az előzetes időpont foglalási rendszerünknek. Szolgáltatásinkat magánszemélyként, eseti alapon történő fizetéssel is igénybe tudja venni.

Szakorvosaink sokéves szakmai tapasztalattal, gyakorlattal rendelkeznek. Mind az emberi, mind az orvos szakma szempontjából magas szintű ellátást nyújtanak, amelynek központjában nemcsak a betegség, hanem maga az ember áll.

01_allergologia

Allergológia

Allergológiai szakrendelésünkön a légúti allergiás megbetegedések, ételallergiák, különböző megjelenési formájú bőrallergiák diagnosztikájával és kezelésével foglalkozunk.

01_audiologia

Audiológia

Az audiológia szakterülete a halláscsökkenés különböző formáival, mértékével, diagnózisával, valamint a hallássérültek vizsgálatával foglalkozik.

12_altalanos_sebeszet

Általános sebészet

Szakorvosainkat egyrészt panaszmentes, de szűrő- vagy belgyógyászati vizsgálat során felfedezett sebészi kezelést igénylő betegségekkel vagy különböző panaszokkal bíró páciensek keresik fel.

01_belgyogyaszat

Belgyógyászat

A belgyógyászat a mai orvostudomány egyik legszerteágazóbb területe, hiszen a belső szervek – hasüregben, mellkasban lévők – kóros elváltozásaival, azok gyógyításával foglalkozik.

13_borgyogyaszat

Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászat a bőrnek és szarufüggelékeinek – a hajnak és a körmöknek – betegségeit, illetve daganatos elváltozásait vizsgálja, de feladatai közé tartozik a megelőző-jellegű szűrések elvégzése is.

odm

Csontsűrűség mérés, ODM

A csontsűrűséget (a csont ásványianyag tartalmát) az oszteodenzitometriás (ODM) készülékek segítségével mérik. A vizsgálat során megállapítjuk, hogy fennáll-e a csontritkulás.

07_dietetika

Dietetika

A dietetika a táplálkozás, az élelmezés tudománya, amely a kiegyensúlyozott táplálkozási tanácsok mellett a különböző megbetegedések gyógyítását célzó, egyénre szabott diétás tanáccsal is segít.

endoszkopia

Endoszkópia

Az endoszkópos vizsgálat során az üreges szervekbe nyerünk betekintést, a gyomor és bélrendszer, valamint a máj-, epe- és hasnyálmirigy betegségeket vizsgáljuk.

38_MR

Fejlett diagnosztikai Központ - MR, CT

A sikeres gyógyulás felé vezető úton az első lépés a helyes diagnózis felállítása, ezért a Medicover Kórház az egyik legfejlettebb diagnosztikai központtal rendelkezik.

23_fizikotrapia

Fizikoterápia

A gyógytorna mellett az elektroterápiának a mozgásszervi megbetegedések kezelésében is fontos szerep jut, sok esetben kiváltja a hagyományos gyógyszeres kezelést is.

24_fogaszat

Fogászat

A Medicover Fogászatán az egyszerűbb fogászati kezelésektől a komplex szájsebészeti és implantációs beavatkozásokig teljes körű szakorvosi ellátást nyújtunk.

15_orful_gegeszet

Fül-orr-gégészet

Az általános fül-orr-gégészeti szakvizsgálat során a fül, az orr- és melléküregek, a szájüreg, a garat, a gége, a nyálmirigyek valamint a nyaki régió vizsgálatára kerül sor.

03_gastroenterologia

Gasztroenterológia

A gasztroenterológia a belgyógyászat egyik ága, amely a gyomor és bélrendszer, valamint a máj-, epe- és hasnyálmirigybetegek kivizsgálására specializálódott.

25_gyerekgyogyaszat

Gyermekgyógyászat

A gyermekgyógyászati szakrendelések feladata a gyermekkori betegségek mielőbbi kiszűrése, másrészt a felnőttkorban megjelenő, de már gyermekkorban elinduló kórállapotok felfedezése.

26_gyogytorna

Gyógytorna

A gyógytorna az a fizioterápiás módszer, amellyel az egyes mozgásszervi panaszokat, sérüléseket hatékonyan kezeljük, s gyógytornász segítségével egyénre szabott mozgáskezelést biztosítunk.

04_gastroszkopia

Gyomortükrözés

A gasztroszkópia a felső tápcsatorna endoszkópos vizsgálata, melynek segítségével felderíthetők a nyelőcső, a gyomor és a nyombél területén levő elváltozások, lehetőség nyílik ezek kezelésére is.

33_hidrogen_kilegzes

H2 kilégzési teszt

A tejcukor érzékenység diagnosztizálása leggyakrabban a H2 kilégzési teszttel történik, melynek során laktóz tartalmú ital elfogyasztása után bizonyos időközönként vizsgálják a beteg által kilélegzett levegő hidrogén tartalmát.

08_kardiologia

Kardiológia

A kardiológia magába foglalja a szív- és érrendszeri betegségek rizikójának felismerését, a magasvérnyomás-betegség, a szív gyulladásos betegségeinek diagnosztizálását és kezelését.

41_teljes-_koru_labordiagnosztika

Laborvizsgálat, Labordiagnosztika

A laboratóriumi vizsgálatok nem kizárólag egyes betegségek diagnosztizálását támogatják, hanem segítségükkel a betegségek lefolyását illetve a terápia hatékonysága is követhető.

37_mammografia

Mammográfia

Rendszeres mammográfiás szűréssel, gyors diagnózissal és megfelelő kezeléssel könnyen megelőzhető a mellrák kialakulásának kockázata.

09_neurologia

Neurológia

A neurológia a központi (agy és gerincvelő) és perifériás idegrendszer szervi eltéréseivel, betegségeivel foglalkozó szakterület.

17_nogyogyaszat

Nőgyógyászat

A nőgyógyászati szakrendelés a női nemi szervek problémáinak felismerésével és kezelésével foglalkozik. Panaszmentes időszakban is érdemes legalább évente fölkeresi a nőgyógyász rendelését.

18_ortopedia

Ortopédia

Az ortopéd szakorvos a mozgásszervi betegségek kóroki tényezőinek feltárásával, a mozgásszervek (csontok, ízületek, szalagok, inak, izmok) részletes vizsgálatával foglalkozik.

19_proktologia

Proktológia

A proktológiai szakrendelés az általános sebészet alterülete, mely a végbél tanulmányozására szakosodott. Segítségével gyógyítható az aranyér, végbélsipoly, végbélpolip és a végbélrepedés is.

28_pszichologiai_szakrendeles

Pszichiátria

A pszichológusok elsősorban a lelki folyamatok megismerésére törekednek, a pszichiáterek viszont a testi és lelki folyamatok kölcsönhatásait vizsgálják.

10_plumonologia

Pulmonológia

A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik, mint pl. az allergia, asztma és tüdőbetegségek.

11_reumatologia

Reumatológia

A reumatológia a mozgásszervek nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódott. Foglalkozik a gerinc, porckorongok, csontok, ízületek, szalagok, inak, izmok megbetegedéseivel.

20_szemeszet

Szemészet

Szemészeti rendelésünkön szakorvosaink a panaszok és szűrővizsgálati jellegű ellenőrzéseken túl műtéti megoldásokkal és egynapos beavatkozásokkal is várják Ügyfeleinket.

21_traumatologia

Traumatológia

A traumatológus szakorvos a sérülést követő elváltozások kezelésével, a fájdalom csillapításával és a balesetet megelőző anatómiai állapot helyreállításával foglalkozik.

43_ultrahang

Ultrahang vizsgálatok

Az ultrahangvizsgálat segítségével belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, nőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetőek fel

22_urologia

Urológia

Az urológus, a férfi és női húgyutak (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső) veleszületett és szerzett rendellenességeivel, betegségeivel foglakozik.

vedooltasok

Védőoltások (Oltóközpont)

A tanácsadás feladatkörébe tartozik a munkavállaló, életvitelszerűen hazánkban tartózkodó külföldi állampolgárok védőoltása a magyar oltási rendnek és aktuális járványügyi helyzetnek megfelelően.