Skip to content Skip to footer

  +36 1 465 3100      +36 1 465 3131      kapcsolat@medicover.hu

Fül-orr-gégészeti és fej- nyaksebészeti fekvőbeteg-ellátás

A fül-orr-gégészeti betegségek jó része ambulánsan kezelhető, de van számos olyan kórkép is, amikor a páciens kórházi ellátásra szorul, és állandó, szakember által történő ellenőrzést, megfigyelést igényel. A Medicover Kórháfül-orr-gégészeti és, fej- nyaksebészeti fekvőbeteg részlegén magasan képzett, elismert, számos modern műtéti technikát ismerő orvosok biztosítják ezt Önnek.

A részleg foglalkozik a fül, az orr és melléküregei, a szájüreg, a garat, a gége, a nyálmirigyek és a nyaki szervek megbetegedéseinek műtéti gyógyításával, már hat éves kor fölött. A fül-orr-gégészeti műtét és a fekvőbeteg-ellátás körébe tartozik a halláscsökkenés, fülzúgás, szédülés bizonyos eseteiben alkalmazandó infúziós kezelés és a súlyos gyulladásos betegségek intravénás kezelése is.

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Üzenjen nekünk!

Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol!

Lehetséges műtéti beavatkozások

Medicover kórház műtét

Gyermek fül-orr-gégészeti műtétek

Kórházunkban 3 éves kor felett lehetőség van gyermekek számára is fül-orr-gégészeti műtétek elvégzésére.

A gyermek számára a kórház teljesen új közeg, így sok izgalommal, szorongással jár már az első konzultáció is. Mind a személyes konzultációk, mind a kórházunkban töltött idő alatt igyekszünk ezt feloldani a gyermekben, és a szülőkben egyaránt. A műtétet megelőzően és a nagy napon is a gyermek életkorához igazodóan tájékoztatja orvosa őt is, mi fog történni ebben a pár napban.

A műtétet megelőzően szakorvosaink és eset menedzsereink a lehető legrészletesebb tájékoztatást biztosítják a beavatkozással kapcsolatban a szülők számára is, valamint a konzultációk során felmerülő kérdésekre is készséggel válaszolnak. A lábadozási időszak alatt kórházi személyzetünk igyekszik még komfortosabbá tenni ezt a pár napot mind a gyermek, mind a szülők részére.

Hiszünk benne, hogy a szülői jelenlét a legnagyobb gyógyító erő a kis betegeknek, és egyben a legmegnyugtatóbb a szülők számára, ezért a gyermek kórházban tartózkodása alatt az egyik szülő részére biztosítjuk a benntartózkodás lehetőségét.

Kórházunkban jelenleg az alábbi fül-orr-gégészeti műtétek érhetők el gyermekek számára:

Gyermek fül-orr-gégészeti műtétek

Kényelmi szolgáltatások

Modern, kellemes hangulatú, légkondicionált egyágyas szobában helyezzük el ügyfeleinket. Minden szobához saját fürdőszoba, hűtőszekrény és televízió tartozik, valamint ingyenes WIFI hozzáférés is elérhető. Ügyfeleinknek egyéni nővér felügyelet is biztosítunk, aki a tartózkodása alatt segíti az Ön folyamatos gyógyulását.

Medicover Egészségpénztáron keresztül szolgáltatásaink akár 20% adó-, és további 10% egyedi kedvezménnyel vehetők igénybe!
Részletek >>

Fül-orr-gégészeti műtét - Medicover
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link