Medicover Klinika Debrecen

Debreceni Klinikánkon 20 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor- illetve diagnosztikai vizsgálatokról, szűrésről vagy tanácsadásról. Egészségközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező empatikus csapatunk tesz meg mindent ügyfeleink egészségének megőrzéséért.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A klinikánkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 43 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

A laborvizsgálatokat már reggel 7 órától igénybe veheti klinikánkon!

Szakrendelések, diagnosztika

Árak, Árlista

Debreceni klinikánkon a szakorvosi vizsgálatok díja 10.000 – 15.000 Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos ügyfélszolgálatunkon illetve a debreceni klinikákra vonatkozó árlistánkon tájékozódhat.

Debreceni magánklinikánk címe:

4034 Debrecen, Vágóhíd utca 2. – Lion Office Center (a volt Dohánygyár épülete)

Klinikánk hamarosan új helyszínre költözik, kérjük figyelje honlapunkat!

A Hunyadi János utcában hamarosan elkészülő Párizsi udvar II.-ben találja majd meg kibővített szolgáltatásainkat!

Nyitva tartás:

Hétfő: 07:00-18:00
Kedd: 07:00-11:00
Szerda: 07:00-18:00
Csütörtök: 07:00-18:00
Péntek: Zárva

Időpont-egyeztetés: + 36 1 465 3100

E-mail: kapcsolat@medicover.hu

További elérhetőségek:

Megközelítés

Gépkocsival:

Belváros/Kossuth tér felől: 
A Kossuth tér felől haladjon a Péterfia utca irányába, forduljon jobbra, a Hunyadi utcára, haladjon egyenesen, a 3. jelzőlámpás kereszteződésnél forduljon balra a Szent Anna utcára. Haladjon tovább egyenesen a Vágóhíd utca felé. A Vágóhíd utcán a felüljáró után forduljon balra.

4-es út/Árpád tér felől: 
Haladjon a 4-es úton az Árpád tér felé, a kereszteződésnél forduljon balra, haladjon tovább egyenesen, az Attila téri jelzőlámpás kereszteződésnél forduljon balra, a Vágóhíd utcára, a felüljáró után forduljon balra.

35-ös út felől:
Haladjon a 35-ös úton az Attila tér felé, az Attila téri jelzőlámpás kereszteződésnél forduljon jobbra, a Vágóhíd utcára, a felüljáró után forduljon balra.

Gyalogosan:

A belvárostól gyalogosan 10 perc távolságra található, a buszmegálló közvetlenül a bejárat előtt (30-as, 15-ös és 9-es buszjáratok). A Klinika a Lion Office Center 2. sz. (sárga) épületében található, bejárata az épületet szemből nézve jobb kéz felé esik.

Parkolás

Az irodapark területén bárhol ingyenesen, behajtás a Vágóhíd utca felől.

Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Laborcsomag árkalkulátor
 
[bt_cc id="5924"]
close-link