Medicover Betegszállítás

A Medicover legújabb szolgáltatása kedvező térítési díj ellenében pontos és kényelmes betegszállítást kínál a vizsgálati helyszínekre mind fekvő, mind járó betegek részére.

A szállítást korszerűen felszerelt, mentésre is alkalmas gépjárművekkel végezzük, ahol magasan képzett mentő szakápolók gondoskodnak az Ön szakszerű szállításáról.

Miért válassza a Medicover Betegszállítási szolgáltatását?

A betegszállítás során is garantáljuk a Medicovertől megszokott szakmai igényességét és az átlagon felüli színvonalat, hogy egyszerűen és kényelmesen eljuthasson a szükséges vizsgálatokra, vagy otthonába:

  • Előre egyeztetett időpontra érkezünk és megadott időre a vizsgálat helyszínére szállítjuk, ahol igény esetén meg is várjuk és segítünk a közlekedésben.
  • A szállítás során minden esetben egyedül utazik a járműben felkészült, idegen nyelvet is beszélő szakápolónkkal. Hozzátartozója díjmentesen kísérheti az úton.
  • Professzionálisan felszerelt mentőautóval juttatjuk el a kért helyszín(ek)re.
Betegszállítás - Medicover Mentő

Hol vehető igénybe a betegszállítás?

Betegszállítási szolgáltatásunk jelenleg Budapest területén belül érhető el, otthonától a Medicover egészség központjaiba, illetve vissza.

Milyen esetben kérhetek betegszállítást?

Szolgáltatásunkat bárki igénybe veheti fix díjszabás ellenében. Mind járó, mind fekvő betegek szállításában segítünk, speciális igény esetén kérjük, egyeztessen ügyintézőnkkel a foglalást megelőzően.

A betegszállítás munkanapokon 8.00 és 20.00 óra között vehető igénybe.

Mennyibe kerül a betegszállítás?

Áraink minden esetben kalkulálhatók, Budapesten belül,

  • az egyirányú betegszállítás 12 000 Ft-ba,
  • oda-vissza betegszállítás 24 000 Ft-ba kerül.

15 percet meghaladó várakozási idő esetén 30 percenként 3 000 Ft várakozási díjat számítunk fel.

Hogyan igényelhetem a betegszállítást?

Betegszállítást a tervezett időpont előtt legalább 24 órával igényelhet a +36 1 465 3100 telefonszámon, munkanapokon 7.00 és 19.00 óra között.

Amennyiben 24 órán belülre igényli a szállítást 8 000 Ft sürgősségi díjat számolunk fel.

A betegszállítás munkanapokon 8.00 és 20.00 óra között vehető igénybe.

Medicover mentőszolgáltatás

A betegszállításon túl klinikánk mentőszolgáltatását is megrendelheti. Mercedes típusú, korszerűen felszerelt mentőautókkal, valamint magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező mentőtisztekkel és mentőtechnikusokkal állunk rendelkezésére.