Kapcsolat

Elérhetőségek

Időpont foglalás Medicover biztosítással nem rendelkező ügyfeleink számára hétköznapokon 7:00 és 20:00 (hétfőnként: 20:30-ig) óra között:

+36 1 465 3131

A Medicovernél már hétvégén is foglalhat időpontot. Írjon nekünk e-mailt vagy töltse ki űrlapunkat és munkatársaink hamarosan keresni fogják Önt.

kapcsolat@medicover.hu

 

Időpont foglalás Medicover biztosítással rendelkező ügyfeleink számára, vállalatok részére nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos érdeklődés, hétköznapokon 7:00 és 20:00 (hétfőnként: 20:30-ig) óra között:

+36 1 465 3100

kapcsolat@medicover.hu

 

24 órás egészségügyi tanácsadói vonal Medicover biztosítással rendelkező ügyfeleink számára:

+36 1 465 3101

 

Központi iroda elérhetőségei

Telefon: +36 1 465 3150

Központi iroda címe: 1134 Bp., Váci út 29-31. Vision Towers irodaház

Központi iroda e-mail címe, általános megkeresések: info@medicover.hu

Vállalati érdeklődést, partneri megállapodást, marketing megkeresést erre az e-mail címre várjuk: egeszsegbiztositas@medicover.hu

Kapcsolatfelvétel

Klinikáink elérhetőségei

Jelenleg 10 járóbeteg Klinikával, 600 szerződött partnerrel, Kórházzal és Fejlett Diagnosztikai Központtal állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Hírlevél feliratkozás

Többet szeretne tudni az egészségéről? Elsőként szeretne értesülni az újdonságokról? Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Hasznos tudnivalók

Információk a szakrendelésekre történő bejelentkezéssel, az érkezéssel és igénybevételi lehetőségekkel kapcsolatban.

Panaszkezelés - Medicover Zrt.

A panaszkezelési szabályzat célja, hogy rögzítse a Medicover Egészségközpont Zrt.-hez  a különböző csatornákon a beérkezett ügyfélpanaszok regisztrálásának folyamatát, szabályozza az ezzel kapcsolatos teendőket, hogy az Ügyfelek magas színvonalú kiszolgálását folyamatosan biztosítani tudjuk.

Panaszkezelés - Medicover Försäkrings

A panaszkezelési szabályzat célja, hogy rögzítse a Medicover Försäkrings AB (publ) Magyarországi Fióktelepéhez a különböző csatornákon a beérkezett ügyfélpanaszok regisztrálásának folyamatát, szabályozza a teendőket, hogy az Ügyfelek magas színvonalú kiszolgálását folyamatosan biztosítani tudjuk.

Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Laborcsomag árkalkulátor
 
[bt_cc id="5924"]
close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link