Gyógymasszázs

A gyógymasszázs a fizikoterápián belül egy olyan gyógymasszőr által végzett kezelés, amelyet mindig orvosi indikációra alapján nyújtunk. Célja a rehabilitáció, a legtöbbször csak a megbetegedett testrészre koncentrál. A mozgásszervi panaszokat tekintve a gyógymasszázs többnyire svéd masszázst vagy reflex masszázst takar.

A reflex masszázs azt jelenti, hogy olyan területet kezelünk, amely belgyógyászati panaszokra, kisugárzó fájdalomra visszavezetett bőr, izom vagy kötőszövet területre sugárzik illetve vetül ki.

A gyógymasszázs során a gyógymasszőr által használt masszázstechnikák (simítás, dörzsölés, lazítás) segítik az ízületek regenerációját, ellazítják a letapadt izmokat, vérbőséget okozva csillapítják a fájdalmat is.

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Üzenjen nekünk!

Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol!

Hol vehető igénybe a vizsgálat? Válasszon Klinikát!

A reumatológiai és ortopédiai problémák estében a gyógymasszázs gyakran ajánlott kiegészítő kezelésként gyógytornával együtt, mert a masszázzsal a tornára előkészített izmok könnyebben és jobban terhelhetők.

Gyógymasszázs a Medicoverben

Gyógymasszőreink az orvosi előírások és a páciens igényeihez igazodóan választják ki a megfelelő masszázsterápiát.

Minden kezelésen a kezelőorvossal, a gyógytornásszal és a fizioterapeutákkal közösen dolgoznak, hogy az adott állapot javítása és a pozitív hatások hamarabb érezhetőek legyenek.

Hogyan történik a masszázs?

  • Mindig speciális masszázságyon történik
  • A masszázs szabad bőrfelületet igényel, általában fehérneműben történik, de a kezelendő terület kivételével a test többi része be van takarva
  • A kezelés időtartama 30 perc
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Laborcsomag árkalkulátor
 
[bt_cc id="5924"]
close-link