Skip to content Skip to footer

  +36 1 465 3100      +36 1 465 3131      kapcsolat@medicover.hu

Medicover Ajándékkártya
Medicover Ajándékkártya

Műtét, fekvőbeteg ellátás

Medicover Kórházban a legmodernebb technológiát alkalmazó orvosi eszközöket használunk, korszerű műtéti valamint betegellátási körülményeket biztosítunk a sikeres gyógyítás és az Önök kényelmének szolgálatában. Magánkórházunkban 60 férőhely, légkondicionált szobák és személyre szabott ellátás várja Pácienseinket. Egyéni nővér felügyelet biztosítunk, aki a tartózkodása alatt segíti az Ön folyamatos ellátását. Műtőinkben a legkorszerűbb műszereket használjuk, biztosítva ezzel a kíméletes műtéti technikák illetve eljárások alkalmazását.

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Üzenjen nekünk!

Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol!

Medicover Egészségpénztáron keresztül szolgáltatásaink akár 20% adó-, és további 10% egyedi kedvezménnyel vehetők igénybe!
Részletek >>

Műtéti ellátások

12_altalanos_sebeszet-100x100

Általános sebészet

A Medicover Magánkórházban végzünk egynapos és kórházi jelenlétet igénylő sebészeti beavatkozásokat és műtétet (pl. epekő eltávolításvisszérműtétsérvműtét) egyaránt.

01_allergologia-100x100

Érsebészet

Az érsebészet az erek, elsődlegesen az artériák és a vénák megbetegedéseinek kezelésével foglalkozik. Ebbe a körbe tartozik az érszűkület, a visszeresség, az értágulatok, a trombózis és azok kezelése.

15_orful_gegeszet-100x100

Fül-orr-gégészet

A fül-orr-gégészet foglalkozik a fül, az orr és melléküregei, a szájüreg, a garat, a gége, a nyálmirigyek és a nyaki szervek megbetegedéseinek műtéti (pl. FESS műtétTorok– és Orrmandula műtét, LAUP műtét, Pajzsmirigy műtét) gyógyításával.

gerinc

Gerincsebészet

A gerincsebészet a gerinc problémáinak műtéti megoldásaira szakosodott, határterülete az ortopédiának és az idegsebészetnek. Sebészeti beavatkozásra általában akkor van szükség, amikor a konzervatív kezelések nem hatásosak.

kezsebeszet-100x100

Kézsebészet

A kézsebész feladata elsősorban a kéz sérüléseinek, illetve degeneratív elváltozásainak gyógyítása elsősorban műtéti úton, valamint a finommozgások helyreállítása, a kéz fejlődési rendellenességei, gyulladásos, illetve daganatos elváltozásai.

17_nogyogyaszat-100x100

Nőgyógyászat

A nőgyógyászati műtét kiválasztása során mindig előnyben részesítjük a kis terheléssel járó, hiszteroszkópia és laparoszkópia módszerével végzett beavatkozásokat illetve műtéti eljárásokat (pl. mióma eltávolítás, ciszta eltávolításméhnyakműtét).

18_ortopedia-100x100

Ortopédia

Az ortopédiai ellátás során mozgásszervi elváltozásokat kezelünk pl. inak, szalagok, csontok, porcok műtéti kezelésével (pl. Alagút szindrómaVállműtétTérdműtétBütyök műtétKalapácsujj műtét) vagy pótlásával (térdprotézis, csípőprotézis).

20_szemeszet-100x100

Szemészet

Szemészeti fekvőbeteg ellátás során számos műtéti lehetőséggel (kúszóhályog műtétfibrómaárpacisztaatheroma eltávolítása, felső szemhéj plasztikaszürkehályog műtét és műlencse beültetés) állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

22_urologia-100x100

Urológia

A Medicover Kórház urológiai fekvőbeteg ellátása kiterjed a női- és férfi húgyutak – vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső –, bizonyos megbetegedéseinek műtéti úton történő kezelésére.

13_borgyogyaszat-100x100-1

Tartózkodás a kórházban

Medicover Kórház és Klinika a hazai magán-egészségügyi ellátásban az egyik legszínvonalasabb, legmeghatározóbb szolgáltatást nyújtja. Szakorvosaink nem a betegséget, hanem az embert gyógyítják.

Műtét, fekvőbeteg ellátás - Medicover
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link