Skip to content Skip to footer

Medicover Kórház: ellátás és tartózkodás a magánkórházban

Tartózkodás a Medicover Kórházban

A Medicover Kórház szakorvosai magasan képzettek és elhivatottak, itthon és külföldön egyaránt elismertek, keresettek. Nem a betegséget, hanem az embert gyógyítják, a „minden eset egyedi és kiemelt odafigyelést igényel” elv alapján.

A Medicover Kórházban az orvosok és a szakszemélyzet azért dolgozik, hogy Ön a lehető legrövidebb időn belül diagnózist, majd személyre szabott terápiát kapjon és mielőbb otthonában, szerettei körében lehessen.

A Medicover Magánkórház 60 férőhellyel, légkondicionált, fürdőszobás, hűtővel, televízióval ellátott szobával várja Ügyfeleit. Műtőinkben a legkorszerűbb műszereket használjuk, biztosítva ezzel a kíméletes műtéti technikák illetve eljárások alkalmazását.

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Üzenjen nekünk!

Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol!

Ki, mikor veheti igénybe a Medicover Kórház szolgáltatásait?

Bizalommal fordulhatnak hozzánk a Medicover biztosítottjai és azon ügyfelek, akik magánszemélyként keresik fel szakrendeléseinket. Minden esetben szakorvosainkkal folytatott konzultáció illetve kivizsgálás után kerülhet sor arra, hogy a betegnek kórházi ápolást vagy műtétet javasoljanak. Szakorvosaink természetesen más intézményben kapott diagnózissal is felkereshetőek és konzultáció keretein belül döntenek a kórházi ellátásról.

Amennyiben Önnek műtétre van szüksége, kórházunkban egy helyen, rövid határidővel elvégezzük az előzetes vizsgálatokat. Szakorvosainktól részletes tájékoztatást kap a műtét típusáról, dátumáról, az altatáshoz szükséges vizsgálatokról és bátran kérdezhet, kérhet információt betegségével, ellátásával kapcsolatban. A vizsgálatok megszervezésében minden esetben a kórházi esetmenedzser lesz segítségére.

Medicover Magánkórház recepció

Ellátási szakterületek

A Medicover Magánkórházban általános sebészeti, fül-orr-gégészeti, nőgyógyászati, ortopédiai, kézsebészeti, urológiai valamint szemészeti műtéti és fekvőbeteg ellátást biztosítunk a bizalommal hozzánk forduló Ügyfeleink számára.

Műtét előtti kivizsgálások

A műtétet megelőzően esetmenedzserünk megkeresi Önt és egyezteti az időpontokat az előzetes vizsgálatokra.

Minden operáció előtt szükség van aneszteziológiai konzultációra, EKG vizsgálatra, laborvizsgálatokra, valamint mellkas röntgenre.

Ezeket a vizsgálatokat a műtét tervezett időpontja előtt nagyjából egy héttel korábban kell elvégezni. A vizsgálatokra és a műtétre is egy helyen, a kórházban kerül sor.

Fontos, hogy a műtét előtti aneszteziológiai konzultációra egészségügyi dokumentációját, orvosi leleteit – korábbi ambuláns lapjait, az orvosi szakvéleményeket, zárójelentéseket és a szakorvostól kapott műtéti beleegyező nyilatkozatot – hozza magával!

Érkezés a műtétre

Előző este készítse össze a kórházi tartózkodáshoz szükséges csomagot:

 • a műtéttel kapcsolatos leleteit (ambuláns lapok, orvosi vélemények, zárójelentések)
 • papucsot, kényelmes öltözéket, pizsamát
 • használati eszközeit – szemüveg, kontaktlencse, hallókészülék, inzulinadagoló, asztmapumpa, stb.
 • rendszeresen szedett gyógyszereit

A műtét napján reggel 7 órára várjuk intézetünkbe, és kérjük, hogy éhgyomorral érkezzen. A műtétet megelőző nap este 8 óra után már ne étkezzen, éjféltől ne igyon. Reggel, indulás előtt csak az orvossal megbeszélt gyógyszereit vegye be.

A szoba elfoglalása után egyszer használatos ruhát kap, és munkatársaink a műtőbe kísérik.

Medicover Magánkórház

A Medicover Kórház az alábbiakat kínálja ügyfeleinknek

 • modern, kellemes hangulatú, légkondicionált egyágyas szoba
 • saját fürdőszoba
 • kórházi esetmenedzser segíti a vizsgálatok és műtétek megszervezését
 • fürdőszobában tusfürdő és törölköző
 • szobában saját hűtő
 • jól felszerelt konyha, dietetikus által felügyelt, személyre szabott étrend
 • korlátlan és ingyenes WIFI használat, televízió

Látogatási rend

Számunkra fontos, hogy pácienseinknek a legjobb szakorvosi ellátás mellett biztosítsuk a nyugalmat és a kényelmet is. Ezért kórházunkban kérjük a következők betartását:

Fekvőbeteg részlegünkön látogatásra minden nap 17:00-19:00 óra között van lehetőség az alábbi szabályok szerint:

 • Kérjük, hogy látogatás céljából a földszinti recepción jelentkezzenek, ahonnan telefonon értesítik az osztályt és jelzik az érkezésüket.
 • Egy beteghez naponta legfeljebb két látogató érkezhet 30 percre, míg egy hozzátartozó esetén a látogatási idő 60 percig tarthat.

Egyéb információk

Javasoljuk, hogy a kórházba kísérővel érkezzen, mert kórházi tartózkodása idejére sajnos nem tudunk parkolóhelyet biztosítani autójának.

Távozás műtét után

Az egy napos sebészeti beavatkozásokat követően pácienseink a műtét napjának estéjén elhagyhatják a Medicover Kórházat. Azok után a műtétek után, amelyek több napos kórházi ellátást tesznek szükségessé, a beteget mindig reggel bocsátjuk otthonába.

Medicover Kórház: ellátás és tartózkodás a magánkórházban - Medicover