Skip to content Skip to footer

  +36 1 465 3100      +36 1 465 3131      kapcsolat@medicover.hu

Medicover elsősegélynyújtó képzések vállalatoknak

Ma az elsősegélynyújtás egy törvényileg kötelezővé tett tevékenység, azonban ez nem azt jelenti, hogy kizárólag jogi okok miatt szükséges ezt elvégeznünk, azon túl még ott vannak a morális és etikai szempontok is, melyek vezérlik ez irányú tevékenységünket. Szakszerű elsősegélynyújtásra bármikor szükségünk lehet, nem csak nekünk, de akár a környezetünkben levőknek is – legyen szó akár munkahelyi, akár otthoni körülményekről. Valószínűleg Ön is került már olyan helyzetbe, amikor segítséget kellett volna nyújtania, tudta, hogy baj van, de nem tudta mit tegyen, nem mert odamenni a bajba került emberhez. A Medicovernél most megpróbálunk ezen segíteni és szervezett tanfolyamokon sajátíthatja el a szükséges ismereteket.

Miért válassza a Medicover elsősegélynyújtó tanfolyamokat?

A Medicover Zrt. 2008-tól van jelen a hazai piacon, mint dinamikusan fejlődő, szolgáltatások terén egy rendkívül széles palettát lefedő vállalat. Szerződésben álló partnereink részére már régóta elérhető munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamunk is, azonban vállaltunk fejlődésével párhuzamosan szükségszerűvé vált elsősegélyképzésünk módosítása, modernizálása is. A jövőben kedves ügyfeleink különböző csomagok közül választhatják ki a nekik szükséges képzési terméket, csomagjaink között természetesen megtalálható a jelenleg hatályban lévő „3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet a munkahelyek munkavédelmi követelmények minimális szintjéről” rendeletben meghatározott és az érintett szervek által is elfogadott munkahelyi elsősegélynyújtó képzés is, de egyéb termékeket is megtalálhat kínálatunkban.

elsősegély tanfolyam

Gyakorlatorientált képzéseinket felsőoktatási oktatói tapasztalattal és sürgősségi ellátásban szerzett gyakorlattal rendelkező mentőtisztjeink, mentőtechnikusaink tartják. Az oktatások során modern szemléltetőeszközöket, a gyakorlathoz pedig az egészségügyi és orvosi képzések során használt legmodernebb AMBU MAN ADVANCED „újraélesztő fantomot” használunk, továbbá oktató defibrillátor készüléket, kötszereket biztosítunk. Az alapképzésünk elméleti és éles szituációs gyakorlati vizsgával zárul, ennek sikeres teljesítéséről a résztvevő névre szóló igazolást is kap az alapképzés esetében.

Medicover elsősegélynyújtó csomagok

Elsősegélynyújtó tanfolyam (alap)1 140 000 Ft / alkalom
Elsősegélynyújtó tanfolyam (szinten tartó)2 95 000 Ft / alkalom
BLS+AED tanfolyam (laikus újraélesztés, félautomata defibrillátor használata) 3   75 000 Ft / alkalom
Kiegészítő szimulációs gyakorlati blokk4 50 000 Ft / alkalom
Elsősegélynyújtó tanfolyam (alap)1 140 000 Ft / alkalom
Elsősegélynyújtó tanfolyam (szinten tartó)2 95 000 Ft / alkalom
BLS+AED tanfolyam (laikus újraélesztés, félautomata defibrillátor használat)3 75 000 Ft / alkalom
Kiegészítő szimulációs gyakorlati blokk4 50 000 Ft / alkalom

1Az oktatás során a résztvevők megtanulják az elsősegélynyújtás elméleti és gyakorlati alapjait. A képzés végeztével képesek lesznek felismerni a leggyakrabban előforduló kórképeket, megtanulják azok laikus szintű ellátásának legfontosabb lépéseit, továbbá képesek lesznek alapszintű újraélesztést végezni, defibrillátort használni. A képzés a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EÜM” rendeletben foglalt munkahelyi képzett elsősegélynyújtók kiképzésére is alkalmas. Maximum 12 fő részvételével tartott tanfolyam, mely 3 óra elméleti és 3 óra gyakorlati képzést foglal magában.

2A tanfolyamon azoknak ajánlott, akik korábban már részt vettek elsősegélynyújtó alaptanfolyamunkon, így ismereteiket megújíthatják. Az elsősegély is egy dinamikusan fejlődő multidiszciplinális tudomány, az abban javasoltak bizonyos időközönként megújításra kerülnek, megváltozhatnak, ezért fontos a periodikus aktualizálás, továbbá eleget tehetünk a vonatkozó törvényi előírásoknak, melyek előírják az elsősegélynyújtók rendszeres képzését. Maximum 15 fő részvételével tartott tanfolyam, mely 2 óra elméleti és 2 óra gyakorlati képzést foglal magában.

3A tanfolyam során a résztvevők kizárólag az újraélesztés, valamint a külső automata és félautomata defibrillátor használatára készülnek fel. Maximum 10 fő részvételével tartott tanfolyam, mely 1,5 óra elméleti és 1,5 óra gyakorlati képzést foglal magában. Ez a tanfolyam kizárólag az újraélesztés és a defibrillátor használat oktatására szolgál, önmagában a ,3/2002. (II. 8.) SzCsM EÜM” rendeletben foglalt elsősegélynyújtó követelményeknek nem tesz eleget.

4Opcionális csomag, mely során a gyakorlásra fektetjük a hangsúlyt, különböző szituációkat próbálunk ki a résztvevőkkel. A szituációs gyakorlatok nagy előnye, hogy külön segítenek egy-egy sürgősségi szituációra felkészülni, általa csökkenthető a „leblokkolódás” esélye. Előző csomagjaink bármelyikéhez opcionális, maximális létszám a kiegészített csomag létszámához igazodik.

Természetesen egyéni megállapodás alapján is vállaljuk egyéb elsősegélynyújtással kapcsolatos tanfolyamok megtartását, ezzel kapcsolatban kérjük, az elérhetőségek valamelyikén vegye fel a kapcsolatot cégünkkel.

Bízunk benne, hogy oktatási csomagjaink között megtalálja az Ön és cége elképzeléseihez leginkább megfelelő képzési opciót. 

Amennyiben az itt lévő képzések közül valamelyiket meg szeretné rendelni, ha már Ügyfelünk, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélkapcsolati munkatársunkkal az alábbi e-mail-címen:

Információ és ajánlatkérés

ugyfelszolgalat@medicover.hu

Partnereink visszajelzése képzéseinkről

„Érthető volt és gyakorlatias.” 

„Jó megoldás a gyakorlatorientált oktatás, ebben a témában pedig pláne! Így tovább!” 

„Jó volt a sok saját példa, feldobta a szárazabb részeket is Ákos stílusa, előadásmódja.” 

„Köszönjük szépen, jó hangulatú és hasznos volt!” 

„Minden témát érintettünk. Összeszedett és a gyakorlatias rész hasznos volt.” 

„Érthető és lényegre törő volt, összességében jó volt az egész oktatás.” 

„A tréning nagyon szuper volt! A tréner érthetően és „viccesen” adta le az anyagot. Köszönjük!” 

„Könnyen érthető és szórakoztató volt (nyilván a témához mérten szórakoztató). Tanultam egy csomó új és hasznos dolgot, köszönöm! A tréner szuper! 😊” 

„Jól összeszedett, érdekes volt a tréning. Fontos dolgokról volt szó, amiket a gyakorlati részekkel jól be lehetett gyakorolni.” 

„Nagyon hasznos volt, sokat tanulhattam. Így már nyugodtabb vagyok én is, hogy tudom, hogy mikor mit kellene csinálni! Köszi!” 

„Az oktató a tréninget „igazi” interaktív módon tartotta. Bármilyen más szervezet részére javasolt ez a tanfolyam.” 

„Köszönöm szépen, nagyon sokat tanultam, hasznos ismereteket kaptam.” 

„Nagyon nagy átéléssel beszéltek a kollégák a képzésről. Még a vizsga is érdekes volt a különböző élethelyzetek bemutatásával.”

„Nagyon jó volt hallani a gyakorlati tapasztalatokat, életből vett példákat.”

„Kérlek, add át neki köszönetünket – nagyon pozitív volt a visszajelzés a tanfolyamról és az oktatóról egyaránt.”

„A személyes példák nagyfokúan segítették a gyakorlat elsajátítását.”

„Szívesen megismételném a tréninget jövőre is, hogy a tudás ne kopjon el.” 

„Nagyon szimpatikus, hasznos módon kapott oktatás. Köszönjük az oktatást és az elhivatottságot.” 

„Sokkal hasznosabb volt, mint az előző munkahelyi elsősegélynyújtó oktatásom!” 

„Nagyon köszönjük az interaktív és nagyon hasznos tréninget, mindenki nagyon jól érezte magát 😊.”

„Nagyon jó, és színvonalas volt az oktatás, sok gyakorlati résszel.” 

„Szuper, interaktív, érthető professzionális oktatásban részesültem.”

„Nagyon érdekes és hasznos volt a tréning.” 

Tudjon meg többet vállalati egészségbiztosítási csomagjainkról!

Ajánlatkérés

Medicover elsősegélynyújtó képzések vállalatoknak - Medicover
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link