Skip to content Skip to footer

  +36 1 465 3100      +36 1 465 3131      kapcsolat@medicover.hu

Medicover Ajándékkártya
Medicover Ajándékkártya

Diagnosztikai vizsgálatok

A Medicover Fejlett diagnosztikai központjaiban a legmodernebb technológiát alkalmazó berendezéseket használunk és korszerű betegellátási körülményeket biztosítunk a sikeres gyógyítás és az Önök kényelmének szolgálatában. MR csúcskategóriájú készülékeink a vizsgálattal járó bezártság érzés csökkentésére 70 cm-es alagútátmérővel várja Pácienseinket. CT készülékünk a legmodernebb lehetőségét kínálja, a röntgen sugárzás és a korszerű számítástechnika ötvözésével segíti a pontos diagnózis felállítását. Az egyedülálló  3D HD Emlő Tomoszintézis pedig egy új, csúcskategóriájú fejlett diagnosztikai eljárás a magyar egészségügyi ellátásban.

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Üzenjen nekünk!

Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol!

Diagnosztikai ellátások

mr-blue-100x100

MR vizsgálat

Az MR-t a koponya és agy, a gerinc (nyakihátilumbális), valamint az ízületek elváltozásainak és betegségeinek vizsgálatára használjuk. Emellett kiválóan alkalmas a nyakmellkasemlőhas és kismedence, továbbá a szív és az erek diagnosztikai vizsgálatára is.

ct-blue-100x100

CT vizsgálat

Leggyakrabban idegrendszeri betegségek keresésére, arckoponyaorrmelléküregek állapotának megítélésére, a daganatos betegségek gyanúja esetén a test bármely területén, ismert daganat kiterjedésének vizsgálatára, áttétek keresésére, gyulladásos betegségek kimutatására használják.

mammo-blue-100x100

Mammográfia

A szűrés során mindkét emlőről kétirányú mammográfiás felvételt készítünk, amelyet a fizikális vizsgálat, az egyéni és családi kórelőzmény-felvétel, valamint a rizikófaktorok felmérése előz meg. A mammográfiás felvétel elkészítése körülbelül 5 percig tart.

tomo-blue-100x100

Tomoszintézis

Az emlő tomoszintézis a jelenleg elérhető legmodernebb emlődiagnosztikai eljárás, mely háromdimenziós képet alkot az emlőkről. Alacsonyabb sugárterheléssel és lényegesen kevésebb fájdalommal biztosítja a napjainkban elérhető legnagyobb felbontást és részletességet.

gyomor-blue-100x100 (1)

Gyomortükrözés (Gasztroszkópia)

gyomortükrözés a felső tápcsatorna endoszkópos vizsgálata, melynek segítségével felderíthetők a nyelőcső, a gyomor és a nyombél területén levő szerkezeti elváltozások, lehetőség nyílik ezek kezelésére is.

vastagbel-blue-100x100

Vastagbéltükrözés (Kolonoszkópia)

A kolonoszkópia vastagbéltükrözést jelent. A kolonoszkópia a végbél (rectum), a szigmabél, a vastagbél, illetve a vékonybél-vastagbél átmenet vizsgálatára szolgáló eljárás, melynek során a vizsgáló a nyálkahártya valós képét látja.

uh-blue-100x100

Ultrahang

Az ultrahangvizsgálat (UH) egy kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiainőgyógyászati, ízületi és érproblémák fedezhetők fel.

rtg-blue-100x100

Röntgen

Napjaink rutinszerűen alkalmazott képalkotó vizsgálati módszere a röntgen, mely a test megfelelő pontjára irányított röntgensugár segítségével alkot képeket.

Diagnosztikai vizsgálatok - Medicover
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link