Tisztelt Ügyfeleink!

Megnyitott nyíregyházi Laborpontunk, ahol orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálatunk és több mint 50 célzottan összeállított laborvizsgálati csomagunk. Időpontjáért hívja Call Centerünket a 06 1 465 3131-es számon!

Akadálymentes bejutás (mozgásában korlátozott személy vagy babakocsival történő érkezés) esetén Laborpontunk a hátsó bejáraton keresztül érhető el, melyet az épület Nyár utca felőli oldaláról lehet megközelíteni. Érkezése előtt kérjük hívja Laborpontunkat a 06 42 886 830-as telefonszámon, hogy kollégáink segítsék bejutását.

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a vizsgálatokat a helyszínen bankkártyával vagy készpénzzel tudják kifizetni!

Teljeskörű koronavírus (CoViD-19) tesztek a Medicover Nyíregyházi Laborponton!

A Medicovernél elérhetőek a teljeskörű koronavírus (CoVid-19) tesztek: PCR teszt, továbbá magas érzékenységű ellenanyag teszt (IgM+IgG), IgG ellenanyag vizsgálat!

PCR tesztünk olyan mikrobiológiai laboratóriumban kerül elvégzésre, mely a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott kritériumoknak megfelel.

A részletekért kattintson ide!

Medicover Laborpont Nyíregyháza

Nyíregyházi laborpontunkon a belváros szívében, központi és könnyen megközelíthető helyen végezzük a mintavételeket. A Medicovernél elérhető teljes laborvizsgálati paletta elérhető laborpontunkon is, az eredményekről pedig online rendszerünkön keresztül otthona kényelmében is tájékozódhat.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A laborpontunkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és több mint 50 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag. A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben. A laborvizsgálatokat már reggel 7 órától igénybe veheti laborpontunkon!

A laborpont címe

4400 Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 12.

Elérhetőségek

Időpont-egyeztetés:

  • Időpontjáért kérjük hívja a 06 1 465 3131-es számot!

E-mail:

További elérhetőségek:

Nyitvatartás

  • Hétfő: 07:00 – 12:00
  • Kedd: 07:00 – 12:00
  • Szerda: 07:00 – 12:00
  • Csütörtök: 07:00 – 12:00
  • Péntek: 07:00 – 12:00

Megközelítés

Gépkocsival:

A Vay Ádám krt. felől, illetve a Dózsa György utcából jobbra kanyarodva a körútra.

Gyalogosan:

A Laborpont a körút felől, a Nyírfa tér, Nagy Imre tér, illetve a Dózsa György út felől közelíthető meg gyalogosan.

Tömegközlekedéssel:

Az Autóbuszállomás, Vasútállomás, Szélsőbokori út és Sóstói úti Kórház irányába tartó buszok (2, 4, 4Y, 13, 14, 14F, 17, 17K, 21, 22, 90, 92, H32) Vay Ádám körúti megállója szinte közvetlenül a Laborpont előtt található. Az ellenkező irányú megálló pedig 4 perces sétára van.

Parkolás

Parkolási lehetőség a körút másik oldalán található Korzó bevásárlóközpontban.

Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Laborcsomag árkalkulátor
 
[bt_cc id="5924"]
close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link