Skip to content Skip to footer

  +36 1 465 3100      +36 1 465 3131      kapcsolat@medicover.hu

A Medicover fogászatain széles körű kezeléseket kínálunk az egyszerűbb fogtöméstől és gyökérkezeléstől kezdve a fogfehérítésen át a fogpótlásig, fogsorok készítéséig és fogimplantátumok beültetéséig. Tovább az Eiffel Fogászati Klinika oldalára >>>

Medicover Eiffel Klinika, Fejlett Diagnosztikai Központ és Fogászat

Eiffel téri Klinikánkon 40 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor- illetve diagnosztikai vizsgálatokról, szűrésről vagy tanácsadásról. Egészségközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező empatikus csapatunk tesz meg mindent ügyfeleink egészségének megőrzéséért.

A Medicover Fejlett Diagnosztikai Központjában a legmodernebb technológiát alkalmazó berendezéseket használunk és korszerű betegellátási körülményeket biztosítunk. MR csúcskategóriájú készülékeink a vizsgálattal járó bezártságérzés csökkentése érdekében 70 cm-es alagútátmérővel várja Pácienseinket.

A Medicover Fogászaton figyelmes, kiválóan képzett, nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunkban gyakorlott fogorvosok és szájsebészek biztosítanak a legegyszerűbb fogászati kezelésektől a komplex szájsebészeti és implantációs beavatkozásokig teljes körű szakorvosi ellátást.

Klinikánk átalakításon ment keresztül, melynek eredményeként egy teljes szinttel, nagyjából 3000 négyzetméterrel bővült. Az új szinten 30 járóbeteg és 12 fogászati rendelő került kialakításra. A bővítéssel a földszint és az első emelet is összenyitásra került belső lépcső és új lift által. Pácienseinket modern, sorszám alapú behívó rendszerrel hívjuk be a vizsgálatokra.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A klinikánkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 46 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

Virtuális Túra

Árak

Budapesti klinikáinkon a szakorvosi vizsgálatok díja 25 000 – 35 000 Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos ügyfélszolgálatunkon illetve a budapesti klinikákra vonatkozó árlistánkon tájékozódhat.

Elérhetőségek

Cím: 1062 Budapest, Teréz krt. 55-57. – Eiffel Tér Irodaház, földszint passzázs

Nyitvatartás:

  • Hétfő: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)
  • Kedd: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)
  • Szerda: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)
  • Csütörtök: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)
  • Péntek: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)

Időpont-egyeztetés: + 36 1 465 3131

E-mail:

További elérhetőségek:

Betegjogi képviselő: dr. Mina András

  • +36 20 489 9577
  • andras.mina@ijb.emmi.gov.hu
Medicover Eiffel Klinika, Fejlett Diagnosztikai Központ és Fogászat

Megközelítés

Gépkocsival:

Az Oktogon felől a Teréz körúton, a Podmaniczky utcába jobbra bekanyarodva, majd az első rendőrlámpánál balra kanyarodva az Eiffel Tér Irodaház parkolójába. A Margit híd felől érkezve a Nyugati téren jobbra, a Jókai utcába érdemes behajtani, mivel csak onnan lehet balra kanyarodni a Podmaniczky utcába.

Gyalogosan:

Teréz körút felől, az Eiffel Irodaház földszint passzázs (kb. 50 m a Teréz körúttól).

Parkolás

Amennyiben gépkocsival érkezik Klinikánkra és igénybe szeretné venni ügyfél parkolónkat, időpontfoglaláskor kérjük jelezze ezt kollégánknak. A parkolóházba való behajtáshoz kérjük időpontfoglaláskor adja meg a gépkocsi rendszámát.

Behajtás a Podmaniczky utcából, az Eiffel Klinika ügyfélparkolója a mélygarázs szintjén található 20 parkolóhellyel.

Klinikánkon a rendelkezésre álló kapacitások erejéig térítésmentesen biztosítunk parkolóhelyeket. A vizsgálati időn túli parkolás esetén további díjakat számolhatunk fel.

Ugyanitt elérhető a kerékpártároló is.

Medicover Eiffel Klinika és Fogászat - Medicover
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link