Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy időpontjaink már szabadon foglalhatók labor-, illetve diagnosztikai vizsgálatainkra, szakrendeléseinkre, valamint budapesti fogászatunkra és műtétjeinkre is!

További információk

Medicover Klinika Székesfehérvár

Székesfehérvári Klinikánkon 19 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor- illetve diagnosztikai vizsgálatokról, szűrésről vagy tanácsadásról. Egészségközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező empatikus csapatunk tesz meg mindent ügyfeleink egészségének megőrzéséért.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A klinikánkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 46 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

A laborvizsgálatokat már reggel 7 órától igénybe veheti klinikánkon!

Szakrendelések, diagnosztika

Árak, Árlista

Székesfehérvári klinikánkon a szakorvosi vizsgálatok díja 11.000 – 18.000 Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos ügyfélszolgálatunkon illetve a székesfehérvári klinikákra vonatkozó árlistánkon tájékozódhat.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy távhővezeték-javítás miatt a Ligetsor 10-12. szám és a Klinikánk közötti szakaszon augusztus második feléig félpályás sávlezárásara kell számítani!

Medicover

Cím:

8000 Székesfehérvár, Ligetsor 50.

Nyitva tartás:

Hétfő: 07:00 – 20:00
Kedd: 07:00 – 20:00
Szerda: 07:00 – 18:00
Csütörtök: 07:00 – 20:00
Péntek: 07:00 – 13:00

Időpont-egyeztetés: + 36 1 465 3100

E-mail: info@medicover.hu

További elérhetőségek:

Megközelítés

Gépkocsival:

Klinikánk a Rózsaliget mögött található közvetlenül a Best Western Lakeside Hotel mellett. (A közelben található  a Koronás Park és a  Csitáry G. Emil  városi uszoda). GPS-szel érkezőknek célszerű a „Székesfehérvár, Ligetsor” úticélt beállítani.

Vasútállomásról:

37-es autóbusszal (Gellért utcai megálló), onnan gyalog a Palotai úton keresztül a Mészöly Géza utcába majd balra a Ligetsorra kanyarodva.

44-es autóbusszal 4 megálló az autóbusz pályaudvarig, majd ugyanabban a megállóban a 14-es autóbuszra átszállva 3 megállót kell utazni. Leszállás közvetlenül a klinika mellett.

Autóbuszpályaudvarról:

Közvetlenül a 14-es, illetve a 10-es autóbuszokkal. Leszállás közvetlenül a klinika mellett.

Parkolás

Ingyenes parkolási lehetőség a Hotel és a Klinika közös parkolójában.

Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Laborcsomag árkalkulátor
 
[bt_cc id="5924"]
close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link