Skip to content Skip to footer

  +36 1 465 3100      +36 1 465 3131      kapcsolat@medicover.hu

Medicover Ajándékkártya
Medicover Ajándékkártya

Lépjen be a Medicover Egészségpénztárba! A pénztári befizetéseire akár 20% adójóváírás érvényesíthető. Tagjainknak évente egy alkalommal ingyenes szűrővizsgálatot biztosítunk a Medicover Fogászaton. Minden belépőnek 10% kedvezményt nyújtunk a Medicover Csoport ellátásainak listaárából.

A részletekért kattintson ide!

Árlista

Szolgáltatásainkat Budapesten három helyen, a legkorszerűbb orvosi eszközökkel felszerelt Eiffel és Alkotás Point Klinikán, a Vision Towers-ben található Medicover Kórházban és Klinikán, továbbá két Fejlett Diagnosztika Központunkban nyújtjuk. GyőrbenDebrecenben, Miskolcon, PécsenPakson, Szegeden, Székesfehérváron, Tatabányán és Veszprémban saját Klinikával, illetve magas színvonalú ellátással várjuk Ügyfeleinket. Társaságunk a közel 500 fős magasan képzett szakorvos csapatával és egészségügyi személyzettel évente több százezer vizsgálatot és beavatkozást végez.

Angol nyelvű szakvizsgálatok és leletezés

Angol nyelvű szakvizsgálat esetén további 9 000 Ft díjat számítunk fel a szakvizsgálat árán felül. A vizsgálatról készült orvosi szakvélemény ebben az esetben is magyarul kerül kiállításra, az angol nyelvű lelet kiadása további 18 000 Ft költséggel jár.

Angol nyelvű lelet igényét kérjük időpontfoglaláskor jelezze, angol nyelvű lelet kiállítására utólagosan nincs lehetőség.

Árlistánkban nem szerepel minden vizsgálatunk és szolgáltatásunk díja, a további részletekről munkatársaink tudnak felvilágosítást nyújtani a +36 1 465 3131 telefonszámon.

Az árlistában szereplő árak a Medicover Egészségbiztosítási és/vagy érvényes magyar társadalombiztosítási számmal (TAJ) rendelkező Ügyfelek számára érhető el. Amennyiben nem rendelkezik magyar társadalombiztosítási számmal vagy a Medicover Egészségbiztosítással az árak eltérhetnek az itt felsoroltaktól.

Fizetési lehetőségek

Klinikáinkon és Kórházunkban egészségügyi szolgáltatásaink ellenértékét rendezheti készpénzzel, bankkártyával, valamint az alábbi egészségpénztárak kártyáinak bármelyikével:

Árlista, szolgáltatási díjak - Medicover
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link