Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy időpontjaink már szabadon foglalhatók labor-, illetve diagnosztikai vizsgálatainkra, szakrendeléseinkre, valamint budapesti fogászatunkra és műtétjeinkre is!

További információk

Medicover Klinika Pécs

Pécsi Klinikánkon 19 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor- illetve diagnosztikai vizsgálatokról, szűrésről vagy tanácsadásról. Egészségközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező empatikus csapatunk tesz meg mindent ügyfeleink egészségének megőrzéséért.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A klinikánkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 46 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

A laborvizsgálatokat már reggel 7 órától igénybe veheti klinikánkon!

Árak, Árlista

Pécsi klinikánkon a szakorvosi vizsgálatok díja 10.500 – 15.500 Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos ügyfélszolgálatunkon illetve a pécsi klinikákra vonatkozó árlistánkon tájékozódhat.

Cím:

7633 Pécs, Radnóti u. 8.

Nyitva tartás:

Hétfő:  7:00 – 19:00
Kedd: 7:00-17:00
Szerda: 7:00 – 18:00
Csütörtök: 7:00 – 12:00 és 15:00-17:00
Péntek: 7:00 – 16:30

Időpont-egyeztetés: + 36 1 465 3100

E-mail: kapcsolat@medicover.hu

További elérhetőségek:

Megközelítés

Gépkocsival:

Belvárosból:  Szentlőrinc felé tartva a 6-os számú főút bal oldalán található a klinika (szemben a jobb oldalon található a  MOL benzinkút).  A benzinkút után, a lámpás kereszteződésnél balra kell kanyarodni, majd az első (szabályos) lehetőségnél ismét balra, azután az első lehetőségkor újra balra. Az utca végén jobbra található a Spar-ral közös parkolónk.

Kertvárosból: A felüljáró után a lámpás kereszteződésnél balra kell kanyarodni, majd a második lehetőségnél jobbra. Az utca végén jobbra van a Sparral közös parkolónk.

Gyalogosan, autóbusszal:

1-es, 2-es, 2A-s autóbusszal az építők útján a „Kulturális Központ” megállónál leszállni, utána gyalogosan a Radnóti utcán végig a 6-os főút felé, az utca végén jobbra látható a klinika.Vagy a 22, 23, 23Y, 24,122, 123, 123Y, 124-es buszok bármelyikével a „Nendtvich A. út, Tüzér u.” megállónál leszállni, a busz útvonalán a lámpás gyalogátkelőig sétálva, ott átkelve a klinikához jutunk.

Parkolás

A klinika előtt vagy mellett.

Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Laborcsomag árkalkulátor
 
[bt_cc id="5924"]
close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link