Skip to content Skip to footer

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Viktória,
Budapest

2022. február

“Hála és köszönet”

„Csak hálát és köszönetet tudok mondani a segítőkész, gyors és kedves hozzáállásért. Legjobb hely, ha orvosi segítségre van szükség!”

Izabella,
Budapest

2022. február

“Színvonalas szolgáltatás”

„Csak ajánlani tudom a kórházat, aki színvonalas szolgáltatást szeretne, az ne menjen máshová. Kiváló orvos team, kedves és segítőkész nővérek.

Édesanyámat decemberben műtőtték a kórházban. Műtétje előtt egy vizsgálatra ment, több papírt ki kellett töltenie. Egyedül volt, nagyon izgult. Ezúton szeretnénk külön köszönetet mondani, tolmácsolni anyukám köszönetét Krisztina nevű hölgynek (talán egyik recepciós hölgy), hogy odaült édesanyámhoz, beszélgetett vele, megnyugtatta és segített kitölteni a papírjait.

Édesanyám szavaival éljek: egy angyal volt, sugárzott a kedvesség belőle, megnyugtató volt, amitől már a napja is szebb lett.

Sok ilyen emberre lenne szükség, élhetőbb lenne a világ.”

Ágnes,
Budapest

2022. február

“A legjobb döntésem volt”

„A legjobb döntésem volt, hogy elunva a hónapokig tartó várakozást, végül a Medicoverhez fordultam. Január 20-án már meg is operálták a hasfali és köldöksérvemet, tegnap varratszedésen voltam, és nemsokára már újra a megszokott életemet élhetem. Köszönet érte minden dolgozójuknak, akik szakértelmükkel hozzájárultak a gyógyuláshoz, kedvességükkel, odafigyelésükkel megkönnyítették nekem az elmúlt időszakot. Külön köszönet és hála illeti Dr. Barta Tamás doktor urat, aki az operációt végezte, és akinek empátiája, embersége, humora példaértékű. További jó munkát, és ehhez elég erőt kívánok mindnyájuknak. Köszönöm!”

Henriett,
Budapest

2022. január

“Összehangolt munka”

„Szeretném megköszönni az Önök összehangolt munkáját! Tegnap sikeresen lezajlott a műtét. Nagyon segítőkész és alapos volt Sikó Doktor úr. Nagyon kedves és figyelmes a mindenről gondoskodó Nővér. Minden kollégájuk, akivel éberen sikerült találkoznom, igazán jóakaratú és készséges volt.”

Barbara,
Miskolc

2021. szeptember

“Emberként fognak veled bánni”

„Ilyen orvosi ellátásban sosem volt részem! Szuperek! Miskolcon jártam Dr. Szabó Attilánál az endokrinológián. Rendkívül figyelmes, 2010-től az összes leletemet átnézte, mindent amit csinált elmagyarázott, hogy miért szükséges. 30-40 percet foglalkozott velem mint beteggel. Hamarabb be is tudtam menni, mint a lefoglalt időpontom! Bátran ajánlom bárkinek a Medicovert, emberként fognak veled bánni…”

Zsófia,
Budapest

2021. március

“Hálámat szeretném kifejezni”

„Tisztelt Medicover!

Hálámat szeretném kifejezni Bakó doktornőnek, aki rutin vizsgálat közben felismerte azt a polip elváltozást, amit előtte számos UH vizsgálat ellenére sem fedeztek fel előtte. Kétkedésem ellenére rábeszélt a kontroll vizsgálatra, mely szintén kimutatta az elváltozást. Azóta rövid műtéttel el is távolították, ami számos, hónapok óta fennálló nagyon kellemetlen panaszt is megszűntetni látszik.

Ha ő nem ismeri fel az elváltozást, és Covid ellenére a Medicover csapata nem beszél rá a műtétre, még most is sok kellemetlenséggel élnék együtt.

Nagy köszönet érte.

Üdvözlettel, Zsófia”

Ábel,
Budapest

2021. február

“Kiemelkedő szakmai tudás és figyelem”

„Tisztelt Medicover!

Nemrég keresztszalag műtéten estem át az Önök kórházában. Szeretnék köszönetet mondani az egész velem foglalkozó csapatnak, de különösen Kovács Péter operáló doktor úrnak, az aneszteziológus orvosnak és a gyógytornásznak mindazért a kiemelkedő szakmai tudásért és figyelemért, amellyel ápoltak és amelyet tőlük a műtét előtt, alatt és után kaptam. A műtét általában nem kellemes dolog, de az Önöknél tapasztalt hozzáértés, kiváló körülmények és odaadó munkatársak jó élménnyé tették.

Amennyiben bármely ismerősömnek kórházi ellátásra lenne szüksége, jó szívvel fogom Önöket ajánlani!”

József,
Pécs

2020. szeptember

“Maximálisan elégedett vagyok”

„Nagyon köszönöm!
Gyors munka,
maximálisan elégedett vagyok,
ajánlani fogom Önöket másoknak is!!
Üdvözlettel,”

Katalin,
Pécs

2020. szeptember

“Kiemelkedő emberiesség”

„Tisztelt Medicover Vezetősége!
Szeretném hálámat és köszönetemet kifejezni alkalmazottjuk R. Diána segítőkész, lelkiismeretes,  munkájáért. Kiemelkedő emberiességéért, mely a mai világban – sajnos – egyre ritkábban tapasztalható. Lányom Horvátországból hazatérve Pécsi Klinikán  COVID 19 coronavirus karantén alól mentesítő teszteket csináltatott.  E-körül kisebb bonyodalmak adódtak (második teszt eredmény), ezért fordultunk a Lányom és Én több szálon Önökhöz. Az ügyintézők közül Diána volt az, aki igazán átérezte a helyzet jelentőségét  és fáradtságot nem kímélve törekedett a megoldásra. Ennek köszönhető, hogy Lányom a tegnapi napon megkapta a mentesítést  és nem kell még a jövő (második) hetet is karanténnal folytatnia. Ez a  jelenlegi helyzetben mind anyagilag, mind munkahely szempontjából  nem mindegy. Tudom, hogy a Törvények és jogszabályok betartása mindannyiunk érdeke, és Önök is a munkájukat végzik, de pont itt bír nagy jelentőséggel az ügyintézők hozzáállása az ügyfelekhez. 
Mégegyszer köszönöm  a segítséget ! 

Kívánok valamennyiüknek sok sikert a munkájában!
Szép napot kívánok!”

Gergő,
Budapest

2020. augusztus

“Rendkívül felkészült”

„2020. Augusztus 19. napon jártam az Eiffel klinikán Dr. Ternyik János sebész, proktológus szakorvosnál. Aki szakmailag ahogy megtapasztaltam rendkívül felkészült szakorvos, minden részletre kiterjedően kikérdezett és nagy empátiája miatt nyugodt voltam végig a konzultáció és a vizsgálat alatt. Ezen felül fontos életmódbeli tanácsokat kaptam amik sokat fognak segíteni a betegségem kezelésénél. Még egyszer köszönöm és hálás vagyok a doktor úrnak. A klinikán dolgozó doktor úr melletti asszisztens kedves, rutinosnak tűnt. Köszönöm neki is.”

Andrea,
Budapest

2020. augusztus

“Köszönet Gurvitz doktornak”

„Több, mint egy éve vagyok a Medicover páciense, és mindig jó tapasztalatokról tudok beszámolni. Most külön szeretném kiemelni Gurvitz doktort, akihez kontroll vizsgálatra járok, ill. panasz esetén is hozzá fordulok. Doktor úr szakmai felkészültsége, tudása hatalmas empátiával és kedvességgel társul, minden kérdésemre türelmesen válaszolt, és megnyugodva távoztam az ultrahang vizsgálatról. Nagyon köszönöm!

Katalin,
Budapest

2020. július

“Nagyon kedves és segítőkész”

„A mai napon terheléses cukorvizsgálaton voltam az Eiffel Klinikán, 7:25-re volt időpontom. A terhelést általában nagyon rosszul viselem, ez a mai napon is így volt, azonban rengeteget segített, hogy a velem foglalkozó kolléganőjük (sajnos a nevére nem emlékszem, de mindhárom vérvételt ő végezte) az általánosan elvárhatónál jobban odafigyelt rám, a vérvételek között is többször ellenőrizte, hogy jól vagyok-e, felajánlotta, hogy lefektet, illetve a vérvételek alatt is nagyon kedves és segítőkész volt, arról nem is beszélve, hogy szinte észrevehetetlen volt a tűszúrás, olyan ügyesen csinálta.
Ha van lehetőség a kolléganő bármilyen dicséretben részesítésére, jutalmazására, annak nagyon örülnék, mert ritkán találkozom ilyen elhivatott, empatikus és barátságos egészségügyi dolgozóval (a Medicoverben is).

Péter,
Budapest

2020. június

“Kiemelkedően magas színvonalú ellátás”

„Nem panaszt szeretnék tenni, hanem éppen ellenkezőleg! Mindig jó tapasztalatom volt Önöknél eddig az orvosokat illetően, de a jók között is van kiemelkedő. Ezért szeretném a tapasztalataimat megosztani Önökkel ezúton egy pozitív visszajelzés formájában. A mai napon (2020. 06. 23.) jártam Budapest Alkotás úti klinikájukon, Dr. Erdős Andrea szemész szakorvosnál. Második alkalommal jártam már nála, ezúttal egészségügyi panasszal. Pontosan időben behívott és időben végeztünk is. Kimagaslóan figyelmes és kedves volt, soha ilyen részletes tájékoztatást nem kaptam még a probléma okáról, annak megoldásáról, és még a probléma kontextusán túli lehetséges kiváltó okokról is; türelmesen és részletesen válaszolt minden kérdésemre, majd érthetően összefoglalta a teendőket. Ezúton is köszönöm, hogy ilyen kiemelkedően magas színvonalú ellátásban részesített!”

János,
Budapest

2020. június

“Professzionális és kifogástalan munka”

„Szeretném megköszönni mentőseik professzionális és kifogástalan munkáját. Tegnap este nyolc óra tájban kísérőként tanúja lehettem, milyen tökéletes emberséggel és szakmaisággal törődtek Máriával, aki koponya-MR vizsgálaton vett részt a Váci úton, és ajánlották fel, hogy elszállítják a Szt. János Kórház neurológiai osztályára. Meg is tették, elsőrangú munkát végeztek. Köszönöm.”

Márta,
Budapest

2020. június

“Fogom ajánlani Önöket”

„Mónikánál vérvételen voltam. Már a recepción kimerítő tájékoztatást kaptam Patriktól. Mónika kedvesen adott felvilágosítást és megnyugtató személyisége sokat segített a feszültségem oldásában. Köszönöm a szekszerű ellátást. Fogom ajánlani Önöket.”

Cintia,
Budapest

2020. június

“Nagyra értékelem a segítséget és hozzáállást”

„Ezúton szeretnék köszönetet mondani egyik laboros kolléganőjüknek, Mónikának, az emberközpontú munkájáért, példaértékű, segítőkész hozzáállásáért. Március eleje óta home-office-ban végzem a munkám, amely fokozottan feszült idegi állapotot jelent a 10-12 órás munkanap miatt. Elég rossz közérzettel és feszülten érkeztem a laborvizsgálatra múlt csütörtök reggel, külső technikai akadályoztatás miatt 5 perccel később. Ennek következtében nagyon ideges voltam, így az éhgyomri cukorérték emelkedett volt. Emiatt a terheléses cukorvizsgálat Mónika kolléganőjük asszertív hozzáállása következtében átszervezésre került másnap reggelre, amikor már nyugodtabb körülmények között sikeresen elvégezte kolléganőjük a cukorterhelést. A vérvételek előtt és alatt folyamatosan nyugtatott és támogatott. Nagyra értékelem Mónika segítségét és hozzáállását, amely – ebben a mindenki számára megterhelő és kellemetlen vírusidőszak után – különösen tiszteletre méltó. Fontosnak tartom Önökkel tudatni Mónika pozitív, követendő példáját, amely számomra rendkívül jólesett!”

Csaba,
Győr

2020. február

"Bátran ajánlom"

„Maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatással és a környezettel. A vizsgálat és kezelések időpontjaira nem kellett várnom. Bátran ajánlom és ajánlottam is ismerőseimnek a szolgáltatásaikat.”

Norbert,
Pécs

2020. február

"Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

„Eddig mindennel meg voltam elégedve. Minden alkalommal az időpontomnak megfelelően hívtak a rendelőbe. Az orvosok és a nővérek egyaránt kedvesek voltak, ami személy szerint nekem sokat jelent. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Nóra,
Debrecen

2020. február

"Megszűnt az orvosoktól való "félelmem”"

„Mindenki nagyon kedves és megértő volt velem. Mondhatni megszűnt az orvosoktól való „félelmem”. És meglepő, hogy mindenki nagyon segítőkész.”

Bálint,
Debrecen

2020. február

"Kiemelkedően magas színvonalú”

„Örülök, hogy a Medicovernél lehetnek biztosítva. Mind a debreceni belgyógyászati, bőrgyógyászati ellátás, mind a pesti kórházi ellátás kiemelkedően magas színvonalú.”

Viktória,
Budapest

2020. február

"Gyors orvosi vizsgálat”

„Eddig minden szolgáltatásunkkal maximálisan elégedett vagyok, különösen a gyors orvosi vizsgálat és minimális várakozási idő pozitív számomra.”

Zsuzsa,
Budapest

2020. február

"Nagyon jó szellemben”

„Nagyon kedves, mindig újszerű gyakorlatokat, kihívást jelentő feladatokat ad a gyógytornász! Nagyon jó szellemben.”

Erika,
Budapest

2020. február

“Bearanyozták az egész napomat”

„Szép napot!

Tegnap reggel voltam önöknél laborvizsgálaton az Eiffel téren.. Nagyon szeretném megköszöni a laboros kolléganő hozzáállás… Félek a vérvételtől, de onnan nagyon pozitív élménnyel távoztam… Hitetlen kedves és aranyos volt a hölgy… Sajnos nem tudom a nevét…szőke, hosszú hajú volt..

Tudom kicsit meglepő, amit most írok, de korán reggel mondott kedves szavai bearanyozták az egész napomat….

Remélem valahogy eljutnak hozzá köszönő szavaim..

Mégegyszer köszönöm

Ui: ha újra kell valami laborvizsgálat csak önöket fogom keresni.

Adrienn,
Győr

2020. január

“Empátia, szakmai tudás és a jó felszereltség”

„Már az első alkalommal mosolygósan,kedvesen fogadtak. Szerintem ez mindannyiunk számára nagyon fontos, hiszen betegen kiszolgáltatottnak gyengének érezzük magunkat, és nem mindegy hogy hogyan szólnak hozzánk. Halk kellemes zene szólt és hihetetlen nyugalom áradt.Én erős fájdalommal fordultam segítségért, amit meg is kaptam és az azóta kapott kezelések is eredményesek.Gyorsaság , pontosság, precizitás jellemzi az ott dolgozókat.Minden a beteget érintő vizsgálatokról a betegségről körültekintően tájékoztatnak, bármilyen kérdése van a betegnek nyugodtan elmagyaráznak mindent.Nincs várakozási idő hiszen a megbeszélt időpontban / vizsgálat kezelés/ hívnak is. Ez nagyon sokat jelent , mert nincs a sok ideges, türelmetlen beteg / akik sokszor hosszú órákat várakoznak az állami egészségügyben/ Kezelések közben tapasztaltam a dolgozók / orvosok-asszisztensek/ közötti harmóniát , segítőkészséget. Az empátiából, szakmai tudásból és a jó felszereltségből adódik hogy nagyon sok beteg megbízik az ott dolgozókban és keresi fel a Győri Hunyadi utcai klinikát. Ezentúl bármilyen jellegű problémám lesz biztosan oda fordulok segítségért. Ezúton köszönöm Mindannyiuk segítségét ! „

Forrás: Google térkép – Medicover Klinika Győr

Andrea,
Paks

2020. január

“Időpontfoglalás gyors, a tájékoztatás érthető”

„Összességében elégedett vagyok, kellemetlenség még nem ért, mióta a Medicover szolgáltatásait igénybe veszem (kb. 4 éve). Az időpontfoglalás gyors, a tájékoztatás érthető, megfelelő mértékű.”

Rajmund,
Győr

2020. január

“Kiemelkedően kedvesek és segítőkészek”

„Több alkalommal is voltam már itt kezelésen és mindig elégedett voltam mindennel. A dolgozók kiemelkedően kedvesek és segítőkészek.”

Ivett,
Szeged

2020. január

“Gyors laborvizsgálat, kevés várakozás”

„Rendkívül gyors időpontfoglalás. Az árak nagyon elfogadhatóak. Gyors laborvizsgálat, kevés várakozás. A dolgozók nagyon kedvesek.”

Bence,
Budapest

2020. január

“Gyors, meghízható”

„Általában gyors, meghízható. Hamar lehet időpontot kapni és az eredmények is napokon belül eljutnak hozzám interneten, ami nagyon kényelmes.”

István,
Debrecen

2020. január

“Megvagyok elégedve”

„Megvagyok elégedve teljesen a Medicover Debrecen Klinika minden eddig általam igénybe vett szolgáltatásával.”

Júlia,
Székesfehérvár

2019. december

“Teljes mértékben elégedett vagyok”

„Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással. Mindenféle szempontot figyelembe véve.

Mirtill,
Budapest

2019. december

"Csak jó tapasztalatok"

„Több helyen is voltam már, mindegyik helyen csak jó tapasztalatokkal távoztam. Az orvosok alaposak, a recepciósok és az asszisztensek kedvesek, türelmesek.”

Gábor,
Budapest

2019. december

"Köszönöm, hogy vannak nekem"

„Mindig magas színvonalú és főleg emberbarát szolgáltatást, világszínvonalú ellátást kaptam Önöktől! Köszönöm, hogy vannak nekem.”

Györgyi,
Székesfehérvár

2019. november

“Nagyon rugalmasak”

„Mindenki nagyon kedves. Amikor időpont változtatásra volt szükség, a kórház részéről azonnal hívtak, ahogy én kértem. Nagyon rugalmasak voltak. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.

Kitti,
Szeged

2019. november

“Gyorsl”

“Gyors időpontadás. Online is elérhetőek a vizsgálatok eredményei. Gyors eredmények.

L.Lajosné,
Pécs

2019. november

“Visszatérő páciensek leszünk”

„Most találtunk a Medicover pécsi klinikájára. Visszatérő páciensek leszünk, ha bármilyen egészségügyi szolgáltatás kell igénybe vennünk. Továbbá másoknak is ajánlani fogjuk.”

András,
Budapest

2019. november

"A szolgáltatás magas szintű"

„A szolgáltatás magas szintű. Az időpontfoglalás nagyon kompromisszumképes. Az orvosok szakmaisága, kedvessége kiemelkedő.”

Judit,
Budapest

2019. október

“Magas színvonalú ellátás"

„Gyors vizsgálati lehetőség, magas színvonalú ellátás, az orvosok empatikusak, részletes tájékoztatást és útmutatást adnak. Figyelemmel kísérik a beteg állapotának alakulását.

Krisztina,
Győr

2019. október

“Kiválóan szervezett"

„Kiválóan szervezett minden egyes szolgáltatás és eddig csak segítőkész emberekkel találkoztam mind az orvosokat, mind a segítő dolgozókat tekintve. Mindenkin a segítő szándékot éreztem az állapotom javítása érdekében. ez fél gyógyulás: jó szakemberek, kulturált környezet.”

Attila,
Budapest

2019. október

“Megdöbbentett, hogy milyen profi"

„Idén januárban ambulánsan műtöttek a Medicover kórházban megdöbbentett, hogy milyen profi szinten álltak hozzánk az orvosok nővérek, személyzet minden tagja nyugat európai színvonal és hozzáértést tapasztaltam soha többé állami ellátás.”

Zsófia,
Budapest

2019. október

“Mindenki nagyon kedves és segítőkész"

„Nagyon elégedett vagyok a Medicover kórházakban lévő ellátással. Tiszta, rendezett környezet, semmi „kórház szag”. Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Az időpontokat nagyrészt betartják, így nem kellet még soha sokat várakoznom. Az orvosoktól bő és érthető tájékozódást kapok.”

Erzsébet,
Budapest

2019. október

"Javasolni fogom Önöket"

„Most voltam először Önöknél, a recepciós kolléganő kedves, udvarias hangnemben beszélt. 2 perc múlva a bejelentkezésemtől számítva jött a nővér. Maximálisan elégedett vagyok az itt kapott kiszolgálás miatt. Javasolni fogom Önöket, sőt én is jönni fogok Önökhöz.

Miklós,
Paks

2019. november

“Nagyon jól teszik a dolgukat!”

“Néhány éve már igénybe veszem az Önök szolgáltatását, néha “csak szűrés” jelleggel, néha az “aktuális” egészségügyi panaszom kapcsán. Szerencsés vagyok, mert Pakson – ahol lakom – van rendelőjük. Ma éppen egy ultrahang vizsgálat miatt jártam Önöknél és ismét megállapítottam, hogy kiváló a szolgáltatásuk színvonala. Roppant rugalmas és gyors az előjegyzés, igen udvariasak és segítőkészek a recepción dolgozók, szakmailag nagyon jól felkészültek a szakorvosok ill. szakszemélyzet, akik igen széles tapasztalattal bírnak és ezáltal hatékony segítséget adnak a megfelelő diagnózis/kezelés felállításában vagy elvégzésében.

Ma, amikor ballagtam ki az ultrahang vizsgalatról – és még a recepción is kaptam néhány “jó szót” -, döntöttem el, hogy valamilyen módon vissza kell jeleznem Önöknek, elégedettségemet. Ráadásul nem csak ma, hanem eddig mindig, amikor Önöknél jártam ugyan ezt tapasztaltam. Visszagondolva az elmúlt évekre, megtapasztalhattam ezt a színvonalat belgyógyászaton, urológián, fülészeten, ultrahangon, ortopédián és gyógytornán.

Ezúton is köszönet Önöknek, különösen a Pakson dolgozó Kollégáknak, nagyon jól teszik a dolgukat!”

Dániel,
Budapest

2019. szeptember

“Mindenre kiterjedő alapos"

„Nagyon segítőkész recepciósok mindenhol, könnyű volt tájékozódnom. Időpontot nagyon egyszerűen kaptam. A vizsgálat mindenre kiterjedő alapos volt.”

Ádám,
Budapest

2019. szeptember

“Kiemelkedő színvonalú szolgáltatás"

„Kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtanak Magyarország többi hasonló intézményéhez képest, sőt, úgy általában is. Nagyon meg vagyok elégedve minden eddigi alkalommal amit igénybe vettem.”

Anna,
Budapest

2019. szeptember

"AJÁNLOM!"

„Doktornő rendkívül barátságos és segítőkész. Valóban megoldást keres évek óta húzódó problémámra! AJÁNLOM!”

Angéla,
Budapest

2019. augusztus

“Kimondottan elégedett vagyok"

„Imádom ezt a szolgáltatást, mindenki segítőkész, az időpontokat is személyre szabottan igyekeznek adni. Kimondottan elégedett vagyok. Az orvosok nagy rész nagyon kedves, segítőkész, figyelmes. Magas színvonalú szolgáltatás.”

Viktória,
Budapest

2019. augusztus

“Nagyon felkészült személyzet”

„Nagyon modern, jól felszerelt, segítőkész, nagyon felkészült személyzettel, orvosokkal.”

Zsolt,
Budapest

2019. augusztus

“Emberbarát, kedves orvosok”

„Tiszta Klinika, korszerű eszközök, illetve emberbarát, kedves orvosok, kollégák.”

Ágnes,
Budapest

2019. július

“Nagyon kedves minden dolgozó”

„Nagyon kedves minden dolgozó. Kellemes környezet. Pozitív, hogy van lehetőség a preferált orvost választani. Időpont egyeztetésben rugalmasak.”

Adrienn,
Székesfehérvár

2019. június

“Tökéletesen értem mit, miért vizsgálnak”

„Igen magasan, kiemelve az orvosok tájékoztatását, meg vagyok elégedve. Tökéletesen értem mit, miért vizsgálnak, kérdéseimre választ kapok, recepción mosolygós, kellemes kisugárzású hölgyek fogadnak. Az árak megfizethetőek és meg is éri.

Anita,
Győr

2019. június

“A vizsgálatok alaposak"

„A vizsgálatok alaposak, orvosaik konzultációi érthetőek, időpontot egy héten belül lehet kapni! Köszönöm!”

Pálma,
Budapest

2019. június

“Gyors, professzionális hozzáállás”

„Nagyon szeretem a Medicover gyors, professzionális hozzáállását, érthetőségét, segítőkészségét. A tisztaság és szép környezet is fontos szempont. További jó munkát kívánok!”

Ágnes,
Budapest

2019. június

“Nagyon szakszerű ellátást kaptam”

„Eddigi legkellemesebb nőgyógyászati élményem, nem éreztem zavarban magam ugyanakkor nagyon szakszerű ellátást kaptam részletes tájékoztatással.”

Eszter,
Budapest

2019. június

“Magas színvonalú betegellátás”

„Mind a belgyógyász doktor, mind a nőgyógyász magas színvonalú betegellátást végezett.”

Anita,
Pécs

2019. május

“Csak ajánlani tudom”

„Reumatológián voltam, nagyon elégedett vagyok az orvossal, kedves, mindent pontosan elmagyarázott. Csak ajánlani tudom őt másoknak is.”

Sándor,
Budapest

2019. május

“Az orvosi vizsgálat nagyon részletes”

“A recepción nagyon készségesek, az orvosi vizsgálat nagyon részletes, az eredményről maximális tájékoztatást kaptam szóban és természetesen a vizsgálati leletet is átvettem.”

Tünde,
Debrecen

2019. május

"Emberséges, pontos, figyelmes"

“Elégedett vagyok. Emberséges, pontos, figyelmes ellátás. Megnyugtató körülmények. Köszönöm!”

Fanni,
Székesfehérvár

2019. április

“Rendkívüli segítőkészség”

„Eddig minden vizsgálat során rendkívüli segítőkészséget tapasztaltam a klinikán dolgozok részéről kivétel nélkül.

Rebeka,
Pécs

2019. április

“Rendezett, tiszta, barátságos”

„Rendezett, tiszta környezet, barátságos és segítőkész alkalmazottak, a hely könnyen megközelíthető, pontosság.”

Szabina,
Paks

2019. április

“Mindenki kedves és segítőkész volt”

“Kedvesek voltak a recepción, segítőkészek, nem kellett várakozni. A Doktor Úr és a Nővér is kedves és segítőkész volt. Köszönöm szépen!”

Viktória,
Budapest

2019. április

“Rég volt nőgyógyászaton ilyen kellemes tapasztalatom”

„A doktornő végtelenül kedves volt, alapos és segítőkész. A nővér is mosolygósan fogadott, kedves volt. Rég volt nőgyógyászaton ilyen kellemes tapasztalatom.”

Gábor,
Debrecen

2019. április

"Ajánlani tudom mindenkinek"

“Az eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak. Minden tervszerűen megy, nem kell felesleges időt tölteni. Ajánlani tudom mindenkinek.”

Dorina,
Debrecen

2019. március

"Bárkinek szívesen ajánlom”

“Teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Minden alkalommal mindenki türelemmel és nagy hozzáértéssel viszonyul hozzám. Bárkinek szívesen ajánlom a klinika szolgáltatásainak igénybevételét. Az online elérhető felület, ahol időpont egyzetetésre, vagy akár a leletek megtekintésére is lehetőség van, különösen kedvencem.”

Zsófia,
Székesfehérvár

2019. március

“Nagyon elégedett vagyok”

„Minden alkalommal teljeskörű ellátást kapok. Az orvosok, ápolók és recepciósok mindig kedvesek, segítőkészek, minden szükséges információk megkapok. Nagyon elégedett vagyok az itt nyújtott szolgáltatásokkal.

Imre,
Győr

2019. március

“Várakozási idő nélkül”

„Remek helyen található a Klinika, ingyenes parkolással, várakozási idő nélkül, így könnyen be tudom illeszteni a vizsgálatot és a kezeléseket a napirendembe.”

Krisztina,
Győr

2019. március

“Ajánlottam már másoknak is”

„A recepciósokkal ill. a kezelésekkel is teljes mértékben elégedett vagyok. Mindenki segítőkész és nem utolsó sorban kedves. Ajánlottam már másoknak is szolgáltatásokat, a jövőben is fogom.”

Ildikó,
Budapest

2019. március

“Ügyfélközpontú, korrekt”

„Több alkalommal jártam már Önöknél, sokat oldott az általában orvosi ügyek esetén jelentkező szorongásomon az ügyfélközpontú, korrekt rendszerük. Köszönöm”

Attila,
Budapest

2019. március

“Alapos vizsgálat”

„Bőrgyógyászatra érkeztem. A doktornő nagyon kedves volt és alapos vizsgálatot végzett. Elégedett vagyok a szolgáltatással.”

Anita,
Budapest

2019. február

“Kedvesek és segítőkészek ”

„Eddigi tapasztalataim alapján megfelelő ellátást kaptam, amikor egészségügyi problémám akadt. Véleményem szerint a dolgozók (nővérek – orvosok – recepciósok) egyaránt kedvesek és segítőkészek voltak és megfelelő tájékoztatást kaptam minden alkalommal.”

Cecília,
Székesfehérvár

2019. január

“Maximális szakmai tudás”

„Maximális tisztaság, kényelem, pontosság, felkészültség és maximális szakmai tudás a szakemberek részéről. Sokkal több , mint amit az ember előre gondol róla. Köszönöm.”

István,
Pécs

2019. január

“Megoldás-centrikus megközelítés”

„Köszönöm a megoldás-centrikus megközelítést az egész stábnak! Nagyszámú vizsgálatot sikerült ésszerű időkeretek közé összehangolni. Remélem a leletein/eredményeim erős támogatást adnak a várható terápiának és várható gyógyulásomnak!”

József,
Győr

2019. január

“Jó lenne, ha a többi rendelő is így működne”

„Nagyon jó lenne, ha  a többi kórház és rendelő is így működne, mint a Medicover Klinikák!”

Attila,
Budapest

2019. január

“Orvosi szakágak széles választéka”

„Rövid határidők, időpontok pontos betartása, orvosi szakágak széles választéka, jó a call center”

Diána,
Budapest

2018. november

“Udvarias, segítőkész”

“Mindig tudok időpontot egyeztetni a nekem megfelelő napszakban. Udvarias, segítőkész recepciósok, orvosok, nővérek vártak. A leleteim online elérhetőek! Ez nagyon hasznos.

Tünde,
Szeged

2018. november

“Nagyon elégedett vagyok mindennel”

“Alapos vizsgálat, nagyon kedves orvosok, tiszta szép helyiségek. Nagyon elégedett vagyok mindennel.

Erika,
Győr

2018. november

“Udvarias, segítőkész”

“Teljeskörű kivizsgálás és tájékoztatás, orvosi szakvélemény. Barátságos légkör, segítőkész kollégák. Mindenkinek ajánlom a szolgáltatásaikat.” 🙂

Zsuzsanna,
Budapest

2018. november

“A recepciósok, orvosok és nővérek egyaránt nagyon kedvesek, segítőkészek”

“Lehetőség szerint minden alkalommal igyekeztek a munkatársak összehangolni, egy napra megszervezni a vizsgálatokat. A recepciósok, orvosok és nővérek egyaránt nagyon kedvesek, segítőkészek minden klinikán. Köszönöm és további jó munkát. 🙂

Enikő,
Budapest

2018. november

“Kellemes környezet, kedves emberek és doktorok”

“Kellemes környezet, kedves emberek és doktorok. Ha volt problémám, arra kaptam választ. Szeretném kiemelni Dr. Bakó Erika nőgyógyászt. Kérdésem nélkül hívta fel a figyelmem olyan dolgokra, ami az ember egészségére nagy hatással vannak és eddig egy orvos sem tett erről említést. A többi orvos is készségesen válaszolt a kérdéseimre eddig, de ő azt is elmondta, ami nem kérdeztem direkt rá. Köszönöm!

Zsuzsanna,
Budapest

2018. október

“Segítőkész orvosok, nővérek, recepciósok”

“Csak ajánlani tudom mindenkinek. Kényelmes időpontfoglalás és gyors is. Segítőkész orvosok, nővérek, recepciósok. Precíz és nagy szaktudással rendelkező orvosok. 🙂

Edina,
Budapest

2018. október

“Nagyon elégedett voltam”

“A doktornő nagyon kedves volt, rátermett, nagyon elégedett voltam vele. Az ügyfélszolgálatos fiatalember szintén segítőkészen állt a problémához – nem tudtam a lefoglalt időpontban megjelenni, ajánlott még aznapra másik időpontot!

Katalin,
Paks

2018. október

“Nem találtam hibát a szolgáltatásban”

“Rövid várakozási idő, rugalmasság a recepciósok, nővérek kedvesek segítőkészek. Az orvosok, nővérek alaposak. Elégedett vagyok mindennel eddig, nem találtam hibát a szolgáltatásban. Mindenkinek ajánlani tudom a Klinikát!

Beatrix,
Budapest

2018. október

“Soha nem vizsgáltak meg még ennyire alaposan”

“Szeretném kiemelni a nőgyógyász doktornő kedvességét, alaposságát, szakértelmét. Soha nem vizsgáltak meg még ennyire alaposan, körültekintően mint a Doktornő. Az asszisztense pedig nagyon kedves és segítőkész volt.

László,
Budapest

2018. október

“Megbízható, korrekt ellátás”

“Megbízható, korrekt ellátás, szakértelem magasfokú. A vizsgálatokon az orvosok betegség-centrikusak, a beteggel kellően empatikusak.

Eszter,
Győr

2018. szeptember

“Segítőkész a klinika minden dolgozója”

“Nagyon barátságos, segítőkész a klinika minden dolgozója. Bátorítást, gyógyulást remélhet bárki aki igénybe veszi a szolgáltatást. Örülök, hogy ebbe az intézménybe jöttem a panaszommal.

Henrietta,
Budapest

2018. szeptember

“Csak rám és a problémámra koncentrálnak”

“Pozitív számomra, hogy szép és tiszta környezetben várakozhatok. Nagyon kedvesek és segítőkészek az alkalmazottak. Az állandó orvosaim mindig szívélyesen, kedvesen fogadnak. Jó, hogy csak rám és a problémámra koncentrálnak.

Tímea,
Győr

2018. szeptember

“Kedvesek és segítőkészek”

“A recepciósok kedvesek és segítőkészek. Az orvos alaposan megvizsgált és tájékoztatott a vizsgálat után.

Ágnes,
Budapest

2018. szeptember

“A betegeket tartják szem előtt”

“Nagyon kedves, figyelmes, türelmes személyzet. A betegeket tartják szem előtt. Nagyon Elégedett vagyok, csak ajánlani tudom másoknak is, ha a szükségük úgy hozza ide jöjjenek.

Hogyan zajlik a kalapácsujj műtét?

Alexandra,
Budapest

2018. szeptember

“Ajánlani fogom ismerőseim körében is”

“Teljes mértékben meg voltam elégedve a szolgáltatással minden értelemben. Ajánlani fogom ismerőseim körében is és továbbra is ide fogok járni vizsgálatokra.

Gábor,
Budapest

2018. szeptember

“Mindig kedvesek és segítőkészek”

“Mindig kedvesek és segítőkészek, mind az orvosok, mind a személyzet. Tiszta, rendezett, az időpontokat betartják, minden készülék helyben van a vizsgálatokhoz.”

Ferenc,
Szeged

2018. agusztus

“Csak ajánlani tudom!”

“Mindenki készséges, segítőkész volt. A doktornővel a beszélgetés baráti hangulatban zajlott. Csak ajánlani tudom!

Hajnalka,
Budapest

2018. agusztus

“Teljesen elégedett vagyok”

“Teljesen elégedett vagyok a Medicover által nyújtotta szolgáltatásokkal.

Katalin,
Győr

2018. agusztus

“A lehető legjobb helyre kerültem!”

“A lehető legjobb helyre kerültem! Ha már nem férek bele a biztosításba, sem megyek máshová! <3

Ilona,
Debrecen

2018. agusztus

"Nem is szívesen mennék máshová”

“Színvonalas, segítőkész munkatársak vannak mindenhol. Ilyennek kellene lenni az egészségügyi ellátásnak általánosságban is. Én már visszatérő páciens vagyok, de nem is szívesen mennék máshová. Köszönjük szépen ezt a színvonalat.

agyeki-gerinc-mr-lumbosacralis-mr-lumbalis-mr-medicover-diagnosztikai-kozpont

Réka,
Pécs

2018. agusztus

"Köszönöm a minőségi szolgáltatást”

“Mindennel maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm a minőségi szolgáltatást. 🙂

Attila,
Debrecen

2018. agusztus

“Teljes mértékben elégedett voltam”

“A megbeszélt időben fogadtak, 0 várakozási idő, korrekt orvosi szaktanácsadás. Teljes mértékben elégedett voltam mindennel.”

Éva,
Budapest

2018. július

“Nagyszerű, tündéri szakember”

“Nagyon megvagyok elégedve mindennel! Orvosom kiváló szakember és emberileg is csodálatos!! Az én nővérkém, az első perctől kezdve tartotta bennem a lelket, törődött velem! Nagyszerű, tündéri szakember. Köszönöm!

Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől - Medicover