Vélemények, visszajelzések ügyfeleinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Györgyi,
Székesfehérvár

2019. november

“Nagyon rugalmasak”

“Mindenki nagyon kedves. Amikor időpont változtatásra volt szükség, a kórház részéről azonnal hívtak, ahogy én kértem. Nagyon rugalmasak voltak. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.

Kitti,
Szeged

2019. november

“Gyorsl”

“Gyors időpontadás. Online is elérhetőek a vizsgálatok eredményei. Gyors eredmények.

L.Lajosné,
Pécs

2019. november

“Visszatérő páciensek leszünk”

“Most találtunk a Medicover pécsi klinikájára. Visszatérő páciensek leszünk, ha bármilyen egészségügyi szolgáltatás kell igénybe vennünk. Továbbá másoknak is ajánlani fogjuk.”

András,
Budapest

2019. november

"A szolgáltatás magas szintű"

“A szolgáltatás magas szintű. Az időpontfoglalás nagyon kompromisszumképes. Az orvosok szakmaisága, kedvessége kiemelkedő.”

Judit,
Budapest

2019. október

“Magas színvonalú ellátás"

“Gyors vizsgálati lehetőség, magas színvonalú ellátás, az orvosok empatikusak, részletes tájékoztatást és útmutatást adnak. Figyelemmel kísérik a beteg állapotának alakulását.

Krisztina,
Győr

2019. október

“Kiválóan szervezett"

“Kiválóan szervezett minden egyes szolgáltatás és eddig csak segítőkész emberekkel találkoztam mind az orvosokat, mind a segítő dolgozókat tekintve. Mindenkin a segítő szándékot éreztem az állapotom javítása érdekében. ez fél gyógyulás: jó szakemberek, kulturált környezet.”

Attila,
Budapest

2019. október

“Megdöbbentett, hogy milyen profi"

“Idén januárban ambulánsan műtöttek a Medicover kórházban megdöbbentett, hogy milyen profi szinten álltak hozzánk az orvosok nővérek, személyzet minden tagja nyugat európai színvonal és hozzáértést tapasztaltam soha többé állami ellátás.”

Zsófia,
Budapest

2019. október

“Mindenki nagyon kedves és segítőkész"

“Nagyon elégedett vagyok a Medicover kórházakban lévő ellátással. Tiszta, rendezett környezet, semmi “kórház szag”. Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Az időpontokat nagyrészt betartják, így nem kellet még soha sokat várakoznom. Az orvosoktól bő és érthető tájékozódást kapok.”

Erzsébet,
Budapest

2019. október

"Javasolni fogom Önöket"

“Most voltam először Önöknél, a recepciós kolléganő kedves, udvarias hangnemben beszélt. 2 perc múlva a bejelentkezésemtől számítva jött a nővér. Maximálisan elégedett vagyok az itt kapott kiszolgálás miatt. Javasolni fogom Önöket, sőt én is jönni fogok Önökhöz.

Miklós,
Paks

2019. november

“Nagyon jól teszik a dolgukat!”

“Néhány éve már igénybe veszem az Önök szolgáltatását, néha “csak szűrés” jelleggel, néha az “aktuális” egészségügyi panaszom kapcsán. Szerencsés vagyok, mert Pakson – ahol lakom – van rendelőjük. Ma éppen egy ultrahang vizsgálat miatt jártam Önöknél és ismét megállapítottam, hogy kiváló a szolgáltatásuk színvonala. Roppant rugalmas és gyors az előjegyzés, igen udvariasak és segítőkészek a recepción dolgozók, szakmailag nagyon jól felkészültek a szakorvosok ill. szakszemélyzet, akik igen széles tapasztalattal bírnak és ezáltal hatékony segítséget adnak a megfelelő diagnózis/kezelés felállításában vagy elvégzésében.

Ma, amikor ballagtam ki az ultrahang vizsgalatról – és még a recepción is kaptam néhány “jó szót” -, döntöttem el, hogy valamilyen módon vissza kell jeleznem Önöknek, elégedettségemet. Ráadásul nem csak ma, hanem eddig mindig, amikor Önöknél jártam ugyan ezt tapasztaltam. Visszagondolva az elmúlt évekre, megtapasztalhattam ezt a színvonalat belgyógyászaton, urológián, fülészeten, ultrahangon, ortopédián és gyógytornán.

Ezúton is köszönet Önöknek, különösen a Pakson dolgozó Kollégáknak, nagyon jól teszik a dolgukat!”

Anita,
Székesfehérvár

2019. szeptember

“Szakmailag hozzáértő”

“Az orvosok nagyon segítőkészek, meghallgatják az összes problémámat, szakmailag hozzáértőek. A várakozási idő szinte 0, pontosan, precízen dolgoznak. A recepción kedvesek és segítőkészek.

Dániel,
Budapest

2019. szeptember

“Mindenre kiterjedő alapos"

“Nagyon segítőkész recepciósok mindenhol, könnyű volt tájékozódnom. Időpontot nagyon egyszerűen kaptam. A vizsgálat mindenre kiterjedő alapos volt.”

Ádám,
Budapest

2019. szeptember

“Kiemelkedő színvonalú szolgáltatás"

“Kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtanak Magyarország többi hasonló intézményéhez képest, sőt, úgy általában is. Nagyon meg vagyok elégedve minden eddigi alkalommal amit igénybe vettem.”

Anna,
Budapest

2019. szeptember

"AJÁNLOM!"

“Doktornő rendkívül barátságos és segítőkész. Valóban megoldást keres évek óta húzódó problémámra! AJÁNLOM!”

Angéla,
Budapest

2019. augusztus

“Kimondottan elégedett vagyok"

“Imádom ezt a szolgáltatást, mindenki segítőkész, az időpontokat is személyre szabottan igyekeznek adni. Kimondottan elégedett vagyok. Az orvosok nagy rész nagyon kedves, segítőkész, figyelmes. Magas színvonalú szolgáltatás.”

Viktória,
Budapest

2019. augusztus

“Nagyon felkészült személyzet”

“Nagyon modern, jól felszerelt, segítőkész, nagyon felkészült személyzettel, orvosokkal.”

Zsolt,
Budapest

2019. augusztus

“Emberbarát, kedves orvosok”

“Tiszta Klinika, korszerű eszközök, illetve emberbarát, kedves orvosok, kollégák.”

Ágnes,
Budapest

2019. július

“Nagyon kedves minden dolgozó”

“Nagyon kedves minden dolgozó. Kellemes környezet. Pozitív, hogy van lehetőség a preferált orvost választani. Időpont egyeztetésben rugalmasak.”

Adrienn,
Székesfehérvár

2019. június

“Tökéletesen értem mit, miért vizsgálnak”

“Igen magasan, kiemelve az orvosok tájékoztatását, meg vagyok elégedve. Tökéletesen értem mit, miért vizsgálnak, kérdéseimre választ kapok, recepción mosolygós, kellemes kisugárzású hölgyek fogadnak. Az árak megfizethetőek és meg is éri.

Anita,
Győr

2019. június

“A vizsgálatok alaposak"

“A vizsgálatok alaposak, orvosaik konzultációi érthetőek, időpontot egy héten belül lehet kapni! Köszönöm!”

Pálma,
Budapest

2019. június

“Gyors, professzionális hozzáállás”

“Nagyon szeretem a Medicover gyors, professzionális hozzáállását, érthetőségét, segítőkészségét. A tisztaság és szép környezet is fontos szempont. További jó munkát kívánok!”

Ágnes,
Budapest

2019. június

“Nagyon szakszerű ellátást kaptam”

“Eddigi legkellemesebb nőgyógyászati élményem, nem éreztem zavarban magam ugyanakkor nagyon szakszerű ellátást kaptam részletes tájékoztatással.”

paciens-velemeny-z-agnes-medicover-maganklinika

Eszter,
Budapest

2019. június

“Magas színvonalú betegellátás”

“Mind a belgyógyász doktor, mind a nőgyógyász magas színvonalú betegellátást végezett.”

paciens-velemeny-p-eszter-medicover-maganklinika

Anita,
Pécs

2019. május

“Csak ajánlani tudom”

“Reumatológián voltam, nagyon elégedett vagyok az orvossal, kedves, mindent pontosan elmagyarázott. Csak ajánlani tudom őt másoknak is.”

paciens-velemeny-p-anita-medicover-maganklinika

Sándor,
Budapest

2019. május

“Az orvosi vizsgálat nagyon részletes”

“A recepción nagyon készségesek, az orvosi vizsgálat nagyon részletes, az eredményről maximális tájékoztatást kaptam szóban és természetesen a vizsgálati leletet is átvettem.”

paciens-velemeny-g-sandor-medicover-maganklinika

Tünde,
Debrecen

2019. május

"Emberséges, pontos, figyelmes"

“Elégedett vagyok. Emberséges, pontos, figyelmes ellátás. Megnyugtató körülmények. Köszönöm!”

paciens-velemeny-k-tunde-medicover-maganklinika

Fanni,
Székesfehérvár

2019. április

“Rendkívüli segítőkészség”

“Eddig minden vizsgálat során rendkívüli segítőkészséget tapasztaltam a klinikán dolgozok részéről kivétel nélkül.

paciens-velemeny-f-fanni-medicover-korhaz-magankorhaz

Rebeka,
Pécs

2019. április

“Rendezett, tiszta, barátságos”

“Rendezett, tiszta környezet, barátságos és segítőkész alkalmazottak, a hely könnyen megközelíthető, pontosság.”

paciens-velemeny-b-rebeka-medicover-maganklinika

Szabina,
Paks

2019. április

“Mindenki kedves és segítőkész volt”

“Kedvesek voltak a recepción, segítőkészek, nem kellett várakozni. A Doktor Úr és a Nővér is kedves és segítőkész volt. Köszönöm szépen!”

paciens-velemeny-s-szabina-medicover-maganklinika

Viktória,
Budapest

2019. április

“Rég volt nőgyógyászaton ilyen kellemes tapasztalatom”

“A doktornő végtelenül kedves volt, alapos és segítőkész. A nővér is mosolygósan fogadott, kedves volt. Rég volt nőgyógyászaton ilyen kellemes tapasztalatom.”

paciens-velemeny-p-viktoria-medicover-maganklinika

Gábor,
Debrecen

2019. április

"Ajánlani tudom mindenkinek"

“Az eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak. Minden tervszerűen megy, nem kell felesleges időt tölteni. Ajánlani tudom mindenkinek.”

paciens-velemeny-k-gabor-medicover-maganklinika

Dorina,
Debrecen

2019. március

"Bárkinek szívesen ajánlom”

“Teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Minden alkalommal mindenki türelemmel és nagy hozzáértéssel viszonyul hozzám. Bárkinek szívesen ajánlom a klinika szolgáltatásainak igénybevételét. Az online elérhető felület, ahol időpont egyzetetésre, vagy akár a leletek megtekintésére is lehetőség van, különösen kedvencem.”

paciens-velemeny-b-dorina-medicover-maganklinika

Zsófia,
Székesfehérvár

2019. március

“Nagyon elégedett vagyok”

“Minden alkalommal teljeskörű ellátást kapok. Az orvosok, ápolók és recepciósok mindig kedvesek, segítőkészek, minden szükséges információk megkapok. Nagyon elégedett vagyok az itt nyújtott szolgáltatásokkal.

paciens-velemeny-b-zsofia-medicover-maganklinika

Imre,
Győr

2019. március

“Várakozási idő nélkül”

“Remek helyen található a Klinika, ingyenes parkolással, várakozási idő nélkül, így könnyen be tudom illeszteni a vizsgálatot és a kezeléseket a napirendembe.”

paciens-velemeny-m-imre-medicover-maganklinika

Krisztina,
Győr

2019. március

“Ajánlottam már másoknak is”

“A recepciósokkal ill. a kezelésekkel is teljes mértékben elégedett vagyok. Mindenki segítőkész és nem utolsó sorban kedves. Ajánlottam már másoknak is szolgáltatásokat, a jövőben is fogom.”

paciens-velemeny-cs-krisztina-medicover-maganklinika

Ildikó,
Budapest

2019. március

“Ügyfélközpontú, korrekt”

“Több alkalommal jártam már Önöknél, sokat oldott az általában orvosi ügyek esetén jelentkező szorongásomon az ügyfélközpontú, korrekt rendszerük. Köszönöm”

paciens-velemeny-f-k-ildiko-medicover-maganklinika

Attila,
Budapest

2019. március

“Alapos vizsgálat”

“Bőrgyógyászatra érkeztem. A doktornő nagyon kedves volt és alapos vizsgálatot végzett. Elégedett vagyok a szolgáltatással.”

paciens-velemeny-t-attila-medicover-maganklinika

Anita,
Budapest

2019. február

“Kedvesek és segítőkészek ”

“Eddigi tapasztalataim alapján megfelelő ellátást kaptam, amikor egészségügyi problémám akadt. Véleményem szerint a dolgozók (nővérek – orvosok – recepciósok) egyaránt kedvesek és segítőkészek voltak és megfelelő tájékoztatást kaptam minden alkalommal.”

paciens-velemeny-t-anita-medicover-maganklinika

Cecília,
Székesfehérvár

2019. január

“Maximális szakmai tudás”

“Maximális tisztaság, kényelem, pontosság, felkészültség és maximális szakmai tudás a szakemberek részéről. Sokkal több , mint amit az ember előre gondol róla. Köszönöm.”

paciens-velemeny-v-cecilia-medicover-maganklinika

István,
Pécs

2019. január

“Megoldás-centrikus megközelítés”

“Köszönöm a megoldás-centrikus megközelítést az egész stábnak! Nagyszámú vizsgálatot sikerült ésszerű időkeretek közé összehangolni. Remélem a leletein/eredményeim erős támogatást adnak a várható terápiának és várható gyógyulásomnak!”

paciens-velemeny-k-istvan-medicover-maganklinika

József,
Győr

2019. január

“Jó lenne, ha a többi rendelő is így működne”

“Nagyon jó lenne, ha  a többi kórház és rendelő is így működne, mint a Medicover Klinikák!”

paciens-velemeny-b-jozsef-medicover-maganklinika

Attila,
Budapest

2019. január

“Orvosi szakágak széles választéka”

“Rövid határidők, időpontok pontos betartása, orvosi szakágak széles választéka, jó a call center”

paciens-velemeny-l-attila-medicover-maganklinika

Diána,
Budapest

2018. november

“Udvarias, segítőkész”

“Mindig tudok időpontot egyeztetni a nekem megfelelő napszakban. Udvarias, segítőkész recepciósok, orvosok, nővérek vártak. A leleteim online elérhetőek! Ez nagyon hasznos.

paciens-velemeny-r-diana-medicover-maganklinika

Tünde,
Szeged

2018. november

“Nagyon elégedett vagyok mindennel”

“Alapos vizsgálat, nagyon kedves orvosok, tiszta szép helyiségek. Nagyon elégedett vagyok mindennel.

paciens-velemeny-b-p-tunde-medicover-maganklinika

Erika,
Győr

2018. november

“Udvarias, segítőkész”

“Teljeskörű kivizsgálás és tájékoztatás, orvosi szakvélemény. Barátságos légkör, segítőkész kollégák. Mindenkinek ajánlom a szolgáltatásaikat.” 🙂

paciens-velemeny-k-erika-medicover-maganklinika

Zsuzsanna,
Budapest

2018. november

“A recepciósok, orvosok és nővérek egyaránt nagyon kedvesek, segítőkészek”

“Lehetőség szerint minden alkalommal igyekeztek a munkatársak összehangolni, egy napra megszervezni a vizsgálatokat. A recepciósok, orvosok és nővérek egyaránt nagyon kedvesek, segítőkészek minden klinikán. Köszönöm és további jó munkát. 🙂

paciens-velemeny-c-zsuzsanna-medicover-maganklinika

Enikő,
Budapest

2018. november

“Kellemes környezet, kedves emberek és doktorok”

“Kellemes környezet, kedves emberek és doktorok. Ha volt problémám, arra kaptam választ. Szeretném kiemelni Dr. Bakó Erika nőgyógyászt. Kérdésem nélkül hívta fel a figyelmem olyan dolgokra, ami az ember egészségére nagy hatással vannak és eddig egy orvos sem tett erről említést. A többi orvos is készségesen válaszolt a kérdéseimre eddig, de ő azt is elmondta, ami nem kérdeztem direkt rá. Köszönöm!

paciens-velemeny-k-eniko-medicover-maganklinika

Zsuzsanna,
Budapest

2018. október

“Segítőkész orvosok, nővérek, recepciósok”

“Csak ajánlani tudom mindenkinek. Kényelmes időpontfoglalás és gyors is. Segítőkész orvosok, nővérek, recepciósok. Precíz és nagy szaktudással rendelkező orvosok. 🙂

paciens-velemeny-h-zsuzsanna-medicover-maganklinika

Edina,
Budapest

2018. október

“Nagyon elégedett voltam”

“A doktornő nagyon kedves volt, rátermett, nagyon elégedett voltam vele. Az ügyfélszolgálatos fiatalember szintén segítőkészen állt a problémához – nem tudtam a lefoglalt időpontban megjelenni, ajánlott még aznapra másik időpontot!

paciens-velemeny-v-edina-medicover-maganklinika

Katalin,
Paks

2018. október

“Nem találtam hibát a szolgáltatásban”

“Rövid várakozási idő, rugalmasság a recepciósok, nővérek kedvesek segítőkészek. Az orvosok, nővérek alaposak. Elégedett vagyok mindennel eddig, nem találtam hibát a szolgáltatásban. Mindenkinek ajánlani tudom a Klinikát!

paciens-velemeny-k-katalin-medicover-maganklinika

Beatrix,
Budapest

2018. október

“Soha nem vizsgáltak meg még ennyire alaposan”

“Szeretném kiemelni a nőgyógyász doktornő kedvességét, alaposságát, szakértelmét. Soha nem vizsgáltak meg még ennyire alaposan, körültekintően mint a Doktornő. Az asszisztense pedig nagyon kedves és segítőkész volt.

paciens-velemeny-g-beatrix-maria-medicover-maganklinika

László,
Budapest

2018. október

“Megbízható, korrekt ellátás”

“Megbízható, korrekt ellátás, szakértelem magasfokú. A vizsgálatokon az orvosok betegség-centrikusak, a beteggel kellően empatikusak.

paciens-velemeny-k-laszlo-istvan-medicover-maganklinika

Eszter,
Győr

2018. szeptember

“Segítőkész a klinika minden dolgozója”

“Nagyon barátságos, segítőkész a klinika minden dolgozója. Bátorítást, gyógyulást remélhet bárki aki igénybe veszi a szolgáltatást. Örülök, hogy ebbe az intézménybe jöttem a panaszommal.

paciens-velemeny-f-eszter-medicover-maganklinika

Henrietta,
Budapest

2018. szeptember

“Csak rám és a problémámra koncentrálnak”

“Pozitív számomra, hogy szép és tiszta környezetben várakozhatok. Nagyon kedvesek és segítőkészek az alkalmazottak. Az állandó orvosaim mindig szívélyesen, kedvesen fogadnak. Jó, hogy csak rám és a problémámra koncentrálnak.

paciens-velemeny-k-henrietta-medicover-maganklinika

Tímea,
Győr

2018. szeptember

“Kedvesek és segítőkészek”

“A recepciósok kedvesek és segítőkészek. Az orvos alaposan megvizsgált és tájékoztatott a vizsgálat után.

paciens-velemeny-n-timea-medicover-maganklinika

Ágnes,
Budapest

2018. szeptember

“A betegeket tartják szem előtt”

“Nagyon kedves, figyelmes, türelmes személyzet. A betegeket tartják szem előtt. Nagyon Elégedett vagyok, csak ajánlani tudom másoknak is, ha a szükségük úgy hozza ide jöjjenek.

paciens-velemeny-sz-s-agnes-medicover-maganklinika

Alexandra,
Budapest

2018. szeptember

“Ajánlani fogom ismerőseim körében is”

“Teljes mértékben meg voltam elégedve a szolgáltatással minden értelemben. Ajánlani fogom ismerőseim körében is és továbbra is ide fogok járni vizsgálatokra.

paciens-velemeny-gy-alexandra-medicover-maganklinika

Gábor,
Budapest

2018. szeptember

“Mindig kedvesek és segítőkészek”

“Mindig kedvesek és segítőkészek, mind az orvosok, mind a személyzet. Tiszta, rendezett, az időpontokat betartják, minden készülék helyben van a vizsgálatokhoz.”

Ferenc,
Szeged

2018. agusztus

“Csak ajánlani tudom!”

“Mindenki készséges, segítőkész volt. A doktornővel a beszélgetés baráti hangulatban zajlott. Csak ajánlani tudom!

paciens-velemeny-v-ferenc-medicover-maganklinika

Hajnalka,
Budapest

2018. agusztus

“Teljesen elégedett vagyok”

“Teljesen elégedett vagyok a Medicover által nyújtotta szolgáltatásokkal.

paciens-velemeny-f-hajnalka-medicover-maganklinika

Katalin,
Győr

2018. agusztus

“A lehető legjobb helyre kerültem!”

“A lehető legjobb helyre kerültem! Ha már nem férek bele a biztosításba, sem megyek máshová! <3

paciens-velemeny-c-k-katalin-medicover-maganklinika

Ilona,
Debrecen

2018. agusztus

"Nem is szívesen mennék máshová”

“Színvonalas, segítőkész munkatársak vannak mindenhol. Ilyennek kellene lenni az egészségügyi ellátásnak általánosságban is. Én már visszatérő páciens vagyok, de nem is szívesen mennék máshová. Köszönjük szépen ezt a színvonalat.

paciens-velemeny-p-ine-ilona-medicover-maganklinika

Réka,
Pécs

2018. agusztus

"Köszönöm a minőségi szolgáltatást”

“Mindennel maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm a minőségi szolgáltatást. 🙂

paciens-velemeny-s-reka-medicover-maganklinika

Attila,
Debrecen

2018. agusztus

“Teljes mértékben elégedett voltam”

“A megbeszélt időben fogadtak, 0 várakozási idő, korrekt orvosi szaktanácsadás. Teljes mértékben elégedett voltam mindennel.”

Éva,
Budapest

2018. július

“Nagyszerű, tündéri szakember”

“Nagyon megvagyok elégedve mindennel! Orvosom kiváló szakember és emberileg is csodálatos!! Az én nővérkém, az első perctől kezdve tartotta bennem a lelket, törődött velem! Nagyszerű, tündéri szakember. Köszönöm!

paciens-velemeny-a-eva-medicover-korhaz-magankorhaz
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Laborcsomag árkalkulátor
 
[bt_cc id="5924"]
close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link