Skip to content Skip to footer

20 új járóbeteg rendelővel bővült a Medicover Kórház

Örömmel számolhatunk be róla, hogy a Medicover Kórház és Klinika újabb mérföldkőhöz érkezett. A 2016-os nyitástól számítva, több tízezer szakorvosi vizsgálattal és sikeres műtéttel valamint számtalan tapasztalattal a hátunk mögött nyilvánvalóvá vált, hogy az eddigi rendelőszám már kevésnek bizonyul.

Az új rendelők beindításával a már ismert szakágak kapacitásai bővültek és az új emeleten új rendelések is elérhetővé váltak. Ezentúl már a Medicover Kórházban is igénybe vehető a gyógytorna valamint a nyitással párhuzamosan elindult a gerincgyógyászati szakrendelés illetve ehhez kapcsolódóan a gerincsebészeti műtétek is.

A klinika alapterületet tovább növelve az V. emeleten 20 új szakorvosi rendelő került berendezésre, ám a fejlesztések tovább folytatódnak, mert ezzel párhuzamosan elindult a negyedik emeleti új fekvőbeteg kórtermek kialakítása is, melyeket 2020 elején nyitjuk meg Ügyfeleink számára!

blank
blank

Országszerte elérhető Klinikáink járóbeteg-ellátását kiegészítve a fővárosban egyedülálló, magas színvonalú fekvőbeteg-ellátást biztosítunk, legyen szó kórházi jelenlétet igénylő vagy egynapos sebészeti beavatkozásokról.

A Medicover Kórházban széles körű egészségügyi szolgáltatást nyújtunk közel 40 szakterületen. Vizsgálóink, műtőink a legújabb orvosi eszközökkel felszereltek, fejlett diagnosztikai központunkban pedig a legmodernebb CT, MR, ultrahang és röntgen készülékekkel segítjük a pontos diagnózis megállapítását.

Harmonikus, barátságos belső tereinkkel arra törekszünk, hogy elfeledtessük Önnel, hogy egy egészségügyi intézményben tartózkodik. Arra törekszünk, hogy nálunk gyógyulás közben is otthon érezze magát.

Üzenjen nekünk!

close-link
blank
close-link