Skip to content Skip to footer

20 új járóbeteg rendelővel bővült a Medicover Kórház

Örömmel számolhatunk be róla, hogy a Medicover Kórház és Klinika újabb mérföldkőhöz érkezett. A 2016-os nyitástól számítva, több tízezer szakorvosi vizsgálattal és sikeres műtéttel valamint számtalan tapasztalattal a hátunk mögött nyilvánvalóvá vált, hogy az eddigi rendelőszám már kevésnek bizonyul.

Az új rendelők beindításával a már ismert szakágak kapacitásai bővültek és az új emeleten új rendelések is elérhetővé váltak. Ezentúl már a Medicover Kórházban is igénybe vehető a gyógytorna valamint a nyitással párhuzamosan elindult a gerincgyógyászati szakrendelés illetve ehhez kapcsolódóan a gerincsebészeti műtétek is.

A klinika alapterületet tovább növelve az V. emeleten 20 új szakorvosi rendelő került berendezésre, ám a fejlesztések tovább folytatódnak, mert ezzel párhuzamosan elindult a negyedik emeleti új fekvőbeteg kórtermek kialakítása is, melyeket 2020 elején nyitjuk meg Ügyfeleink számára!

Országszerte elérhető Klinikáink járóbeteg-ellátását kiegészítve a fővárosban egyedülálló, magas színvonalú fekvőbeteg-ellátást biztosítunk, legyen szó kórházi jelenlétet igénylő vagy egynapos sebészeti beavatkozásokról.

A Medicover Kórházban széles körű egészségügyi szolgáltatást nyújtunk közel 40 szakterületen. Vizsgálóink, műtőink a legújabb orvosi eszközökkel felszereltek, fejlett diagnosztikai központunkban pedig a legmodernebb CT, MR, ultrahang és röntgen készülékekkel segítjük a pontos diagnózis megállapítását.

Harmonikus, barátságos belső tereinkkel arra törekszünk, hogy elfeledtessük Önnel, hogy egy egészségügyi intézményben tartózkodik. Arra törekszünk, hogy nálunk gyógyulás közben is otthon érezze magát.

20 új járóbeteg rendelővel bővült a Medicover Kórház
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link