Skip to content Skip to footer

Tovább bővíti szolgáltatásait a Medicover Kórház

Örömmel tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2018-ban a Medicover Kórház újabb mérföldkőhöz érkezett. A két évvel ezelőtti nyitástól számítva, több ezer sikeres műtéttel és számtalan tapasztalattal a hátunk mögött elérkezett az idő, hogy szolgáltatási palettánkat tovább bővítsük.

Országszerte elérhető Klinikáink járóbeteg-ellátását kiegészítve a fővárosban egyedülálló, magas színvonalú fekvőbeteg-ellátást biztosítunk, legyen szó kórházi jelenlétet igénylő vagy egynapos sebészeti beavatkozásokról.

A Medicover Kórházban széles körű egészségügyi szolgáltatást nyújtunk közel 40 szakterületen. Vizsgálóink, műtőink a legújabb orvosi eszközökkel felszereltek, fejlett diagnosztikai központunkban pedig a legmodernebb CT, MR, ultrahang és röntgen készülékekkel segítjük a pontos diagnózis megállapítását.

Harmonikus, barátságos belső tereinkkel arra törekszünk, hogy elfeledtessük Önnel, hogy egy egészségügyi intézményben tartózkodik. Arra törekszünk, hogy nálunk gyógyulás közben is otthon érezze magát.

Az alapterületet tovább növelve egy új intenzív osztály, további műtők, valamint a Medicover laboratóriuma kerül kialakításra, ezzel párhuzamosan pedig a fekvőbeteg és a járóbeteg részleg is újabb rendelőkkel, kórtermekkel bővül.

Az intézményben jelenleg is zajló átalakítások várhatóan 2018 őszére fejeződnek be. Az átépítéssel járó kellemetlenségekért, esetleges zajnövekedésért Ügyfeleink szíves megértését és türelmét kérjük.

Tovább bővíti szolgáltatásait a Medicover Kórház - Műtők, Intenzív osztály, Labor
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link