Skip to content Skip to footer

  +36 1 465 3100      +36 1 465 3131      kapcsolat@medicover.hu

Medicover E-recept

A Medicover E-recept (online recept) szolgáltatás segítségével ügyfeleink papír alapú recept nélkül is bármelyik patikában kiválthatják az orvosaink által felírt gyógyszereket, készítményeket.

Az E-recepttel szakorvosunk a kiírt receptet egy központi online egészségügyi adatbázisba (EESZT) tölti fel, amelyhez minden gyógyszertár hozzáfér. Így Medicover egészségbiztosítással rendelkező ügyfeleinknek nem szükséges a receptért befáradni a klinikáinkra, elég, ha Call Centerünkben egy E-Doktor időpontot vagy olyan gyógyszer esetében, amelyet szakorvosaink korábban már felírtak ügyfelünknek, elég, ha csak egy E-recept időpontot foglalnak.

Az E-recept nem biztosított ügyfeleink számára is elérhető E-Doktor szolgáltatásunkon keresztül.

Biztosított ügyfeleink E-receptet két módon igényelhetnek a 06 1 465 3100-ás Call Center számunkon. Call Centerünk a későbbiekben, e-mailben fogja tájékoztatni Önt amikor E-receptje elkészült a központi online egészségügyi rendszerben és kiváltható.

  1. Olyan gyógyszer (például fogamzásgátló, vérnyomáscsökkentő) esetében, amelyet orvosaink papír alapon már korábban is felírtak, elég ha E-recept időpontot foglalnak biztosított ügyfeleink.
  2. Minden más esetben kérjük ügyfeleinket, hogy Call Centerünkben első lépésben E-Doktor időpontot foglaljanak. Az E-Doktor konzultáció alapján, a telefonos beszélgetést követően kerül felírásra E-receptje.

Biztosított ügyfeleink számára az E-recept a fogamzásgátló kivételével díjmentes. A fogamzásgátló E-recept felírásának díja 3 000 Ft.

Biztosítással nem rendelkező ügyfeleink is igénybe vehetik E-recept szolgáltatásunkat E-Doktor szolgáltatásunkon keresztül. E-Doktor időpontot a 06 1 465 3131-es Call Center számunkon vagy az E-Doktor oldalunkon található űrlap kitöltésével igényelhetnek ide kattintva.

Nem biztosított ügyfeleink részére az E-Doktor szolgáltatás díja 14 000 Ft, amely már tartalmazza az E-Recept árát is. Az E-Doktor időpont foglalását követően díjbekérőt küldünk az Ön részére. A szolgáltatás díját ügyfeleink átutalással egyenlíthetnek ki. Az E-Doktor konzultáció csak a szolgáltatási díj beérkezését követően vehető igénybe.

Azon nem biztosított ügyfeleink, akik csak a rendszeresen szedett gyógyszerüket szeretnék felíratni és nem kívánják igénybe venni E-Doktor konzultációnkat, 5 000 Ft-os díjért érik el E-Recept szolgáltatásunkat. E-Recept igényüket ügyfeleink Call Centerünkón jelezhetik, a szolgáltatás díját a megküldött díjbekérő alapján átutalással egyenlíthetik ki.

E-Receptet csak azon ügyfeleinknek tudunk felírni (E-Doktor szolgáltatás igénybevétele nélkül), akiknek korábban az adott készítményt már felírta orvosunk. Amennyiben panaszai módosultak, rosszabbodtak, új panaszok jelentkeztek vagy korábban nem szedett gyógyszer felírását szeretné, kérjük foglaljon E-Doktor időpontot.

Számlaszámunk:

  • Medicover Zrt.
  • 12001008-01308568-00100008

Kérjük Ügyfeleinket, hogy átutaláskor a közlemény rovatban minden esetben tüntessék fel az alábbi adatokat:

  • Ügyfél neve (vezeték és keresztnév)
  • Medicover E-Doktor vagy E-recept
Medicover E-recept - Medicover
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link