Irodai ergonómia: egészséges iroda
2016-11-14
Medicover Diagnosztikai Központ
Ismerje meg a Medicover Diagnosztikai Központot
2017-01-17
Vissza a Blogra

Megújult a Medicover Online

Új felület és új funkciók

A Medicover Online felület megújítása is része annak a folyamatos fejlesztési és fejlődési célkitűzésnek, amely már 18 éve jellemez bennünket. Örömmel számolhatunk be róla, hogy ezentúl az Online időpontfoglalást egy modern, letisztult és könnyen kezelhető felület segíti.

Medicover Online megújult felülete
Medicover Online megújult felülete

Milyen előnyöket kínál a Medicover Online?

Ezentúl a Medicover Online szolgáltatása segítségével ügyfeleink bárhol és bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre, valamint ellenőrizhetik vizsgálati eredményeiket és kezelhetik elektronikus rendszerünkben nyilvántartott adataikat is.

  • Éjjel-nappal otthonából kényelmesen foglalhat vizsgálati időpontokat!
  • Letöltheti, kinyomtathatja korábbi vizsgálati eredményeit!
  • Leleteit éveken keresztül biztonságban tudhatja!
  • Személyes adatainak változásait kezelheti!

Hogyan regisztrálhat, ha még nincs hozzáférése?

  • Minden korábbi biztosított ügyfelünk, következő látogatása alkalmával (bármely Medicover Klinikán) a recepciós kollégánknál jelezheti igényét. Az adatok ellenőrzése után munkatársaink elkészítik Önnek egyedi kódját, mellyel már be is jelentkezhet és élvezheti a Medicover Online biztosította előnyöket.
  • Amennyiben Ön új biztosított Ügyfelünk, akkor az első vizsgálatra érkezés során recepciós kollégáink azonnal elkészítik Önnek a szükséges regisztrációt, mellyel akár azonnal be is jelentkezhet és használhatja Medicover Online felületét!

A Medicover Online felület kezelési útmutatóját itt érheti el, az adatvédelmi tájékoztatót pedig ezen a linken olvashatja.

Medicover a Facebookon

Kérjük lájkolja Facebook oldalunkat, és írja meg nekünk tapasztalatait! – facebook.com/medicoverhu

Medicover Járóbeteg ellátás

Klinikáinkon mintegy 38 szakterületen nyújtunk széleskörű egészségügyi szolgáltatást. – medicover.hu

Medicover Fekvőbeteg ellátás

Magánkórházunkban egyágyas exkluzív szobákkal, a legmodernebb műszerek és műtéti eljárásokkal várjuk. – medicoverkorhaz.hu

Medicover Fejlett Diagnosztikai Központ

Csúcstechnológiájú MR, CT berendezések, a legmodernebb digitális röntgen és ultrahang készülékek. – medicoverdiagnosztika.hu