Skip to content Skip to footer

Laborvizsgálati csomagok az egész család számára

Legyen szó gyomorpanaszról, felső légúti megbetegedésről vagy egy közönséges megfázásról, mindannyian arra törekszünk, hogy minél előbb visszanyerjük egészségünket. Biztosítási szolgáltatásaink mellett Ügyfeleink és családtagjaik számára széleskörű laborvizsgálati csomagokkal is segítjük a minél teljesebb és gyorsabb gyógyulást.

Meglévő Ügyfeleink számára is ajánljuk megújult laborvizsgálati csomagjainkat, amelyek megbízhatóan egészítik ki és segítik egy-egy hiányállapot vagy probléma meghatározását. A Medicover biztosítási csomagjai standard- és széleskörű laborvizsgálatokat tartalmaznak, amelyeknek tökéletes kiegészítői lehetnek legújabb komplex, térítés ellenében igénybe vehető laborcsomagjaink. Laborvizsgálati csomagjaink kedvezményes árairól részletes felvilágosítást kaphat telefonos ügyfélszolgálati munkatársainktól.

A laborvizsgálatok segítenek a panaszok, tünetek hátterében álló betegségek kiderítésében, adott esetben ezek kizárásában. Emellett hozzájárulnak a betegségek korai felismeréséhez és megkönnyítik a választott terápiák hatékonyságának megítélését is.

A Medicover laborvizsgálati csomagjai segítséget nyújtanak a tájékozódáshoz, akár a mielőbbi gyógyulás akár egy betegség kialakulásának a megelőzése a cél. Vizsgálati választékunk felöleli a laboratóriumi diagnosztika szinte összes ágát a meddőség hátterének felderítésétől a különböző légúti vagy étel allergiák, akár a túlsúly okának kiderítéséig.

Klinikáinkon többszázféle laboratóriumi vizsgálatot kínálunk, kiemelt figyelmet fordítva a gyakorlatban leggyakrabban előforduló laborvizsgálatokra, amelyek specifikus szűrőcsomagok formájában is elérhetőek a Medicovernél.

Meglévő Ügyfeleink számára is ajánljuk megújult laborvizsgálati csomagjainkat, amelyek megbízhatóan egészítik ki és segítik egy-egy hiányállapot vagy probléma meghatározását. A Medicover biztosítási csomagjai standard- és széleskörű laborvizsgálatokat tartalmaznak, melyeknek tökéletes kiegészítői lehetnek komplex laborcsomagjaink.

Fontos kérdések a családtervezéskor

A meddőség problémája a magyar párok körülbelül 15-20%-át érinti, melynek hátterében állhatnak genetikai, anatómiai, hormonális vagy egyéb okok.

Szerencsére manapság orvosi segítséggel a legtöbb akadály elhárulhat a leendő szülők elől, de a pontos diagnózishoz elengedhetetlen a megfelelő laborvizsgálatok elvégzése.

Hormonális problémák esetén a Medicover női meddőséggel kapcsolatos laborvizsgálatai segíthetnek feltárni az orvosi okokat, a meddőség immun hátterének laborvizsgálati csomagja pedig azokat az autoantitesteket vizsgálja, amelyek a megtermékenyülést, a megtermékenyült petesejt sorsát, az embrió méhen belüli fejlődését, beágyazódását befolyásolhatják.

A meddőség nemcsak a nőket, de a férfiakat is érinti, ezért a Medicover mindkét nemre kiterjedő teljes körű laborvizsgálatot biztosít női és férfi egészségcsomagok formájában.

Allergia vizsgálatok a nyugodt mindennapokért

Európában, így Magyarországon is a három leggyakoribb allergiás betegség az asztma, a szénanátha, valamint a különböző emésztőrendszeri kórképek.

Az allergia a szervezet téves immunválasza egy olyan anyaggal szemben, amely ellen szükségtelen lenne a védekezés. Az allergiás tüneteket a különböző allergének váltják ki.

Allergén lehet a virágok pollenje, állati szőrök, atka, penész-spórák, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, fémek vagy vegyszerek stb. A tünetek megjelenhetnek légúti, bőr és emésztőrendszeri irritációban egyaránt.

A Medicover egyszerre kínál inhalatív (légúti), nutritív (étel) és a rovarcsípéseket vizsgáló laborcsomagot Ügyfeleinek.

Táplálék és légúti panelünkben 20-20 allergénre végezzük el a kíméletes vérvételi/légúti tesztet, köztük a leggyakoribb allergéneket vizsgálva (pl. macska/kutya szőr, parlagfű, poratka, búzaliszt, földimogyoró, mandula stb.)

Miért a Medicover magánlabor?

Számunkra fontos, hogy a laborvizsgálat Önnek a lehető legkényelmesebb legyen, ezért:

  • Időpontokat akár már másnapra biztosítunk
  • Laborvizsgálat beutaló nélkül: orvosi javaslat nélkül is elvégezzük a kért vizsgálatot, azonban javasoljuk, hogy előtte konzultáljon szakorvossal, hogy a panaszok ismeretében mely vizsgálatok elvégzését javasolja
  • Vérvétel azonnal, várakozás nélkül: előzetesen egyeztetett időpontban várjuk vizsgálatainkra, nem kell órákat várnia, hogy sorra kerüljön
  • Laboratóriumi csomagok a gyors diagnózishoz
  • Kíméletes vérvétel vékony, szárnyas tűvel
  • Tapasztalt laborasszisztenseink gyorsan és szakszerűen végzik a vérvételeket
  • Medicovernél nincsenek további költségek
  • A vérvétel budapesti és vidéki klinikáinkon is lehetséges

Meglévő Ügyfeleink számára is ajánljuk megújult laborvizsgálati csomagjainkat, amelyek megbízhatóan egészítik ki és segítik egy-egy hiányállapot vagy probléma meghatározását. A Medicover biztosítási csomagjai standard- és széleskörű laborvizsgálatokat tartalmaznak, amelyeknek tökéletes kiegészítői lehetnek legújabb komplex, térítés ellenében igénybe vehető laborcsomagjaink.

Laborvizsgálati csomagok az egész család számára
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link