Skip to content Skip to footer

Korszerű beléptetőrendszer az Eiffel Klinikán

A Medicover Eiffel Klinika a Nyugati pályaudvar közvetlen közelében, Budapest egyik frekventált csomópontján, a város szívében található. Magyarország legnagyobb magán járóbeteg-ellátó intézménye és modern fogászati klinikája több mint 30 szakággal és tágas, 3000 nm2-es belsőtérrel várja gyógyulni vágyó Ügyfeleit.

Tavaly ősszel nagyszabású átalakításba kezdtünk, hogy Ügyfeleinket idén egy modern, egységes arculatú, exkluzív külsejű Klinika fogadhassa. A belsőépítészeti átalakítás részeként Klinikánk egy korszerű self-check in pulttal gazdagodott, amely révén Ügyfeleink mostantól önállóan, gyorsan és gördülékenyen jelezhetik érkezésüket az Eiffel Klinikán foglalt konzultációkra, vizsgálatokra.

A bejelentkező-pultot Ügyfeleink magyar és angol nyelven egyaránt használhatják az útlevélszámuk, a TAJ szám vagy amennyiben biztosított Ügyfelünk, a biztosítási kártyán található azonosító szám megadásával. Elsődleges célunk a járóbeteg-ellátás folyamatából adódó várakozási idő csökkentése, ezáltal pedig a kényelmi színvonal növelése.

Amennyiben kíváncsi rá és szívesen kipróbálná új self-check in pultunkat, akkor érkezésekor keresse az Eiffel Klinika főbejárata mellett, a recepciós pulttal szemben.

Self-Check In: Korszerű beléptetőrendszer az Eiffel Klinikán - Medicover
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link