Skip to content Skip to footer

Korszerű szemészeti vizsgálatok

Szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk, amelyen keresztül a minket körülvevő információk 90%-át érzékeljük, általa tájékozódva és értve a világot. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy szemünk egészségéről tudatosan és előrelátóan gondoskodjunk, oda figyelve az egy-egy betegséget, elváltozást jelző tünetekre. A jó időben felfedezett betegségek kezelésével megelőzhetőek a későbbi súlyosabb szövődmények, sőt, akár a látásromlás kialakulás is.

Az elmúlt időszakban szolgáltatásunk tovább bővült, ennek köszönhetően szemészeti szakorvosaink a felmerülő panaszok kivizsgálása és az ajánlott szűrések mellett már ambuláns és egynapos műtétekkel is Ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Eszközparkunk további korszerű berendezésekkel, egy optikai koherencia tomográffal (OCT), valamint egy látótér vizsgáló géppel gyarapodott. Az OCT és a látótér vizsgálat lehetővé teszi a különböző betegségek pontosabb diagnosztizálását, úgymint a zöldhályog vagy egyes neurológiai megbetegedések.

Milyen tünetekkel forduljunk szemészhez?

  • ha a korábbihoz képest romlott a látásunk
  • ha eltérést tapasztalunk a szemünkön
  • ha folyamatos fájdalmat érzünk
  • ha szemünk huzamos ideig piros, illetve vörös

Milyen szemészeti beavatkozásokat végzünk a Medicover Kórházban?

Szemészeti rendelésünkön a szem különböző betegségeivel foglalkoznak szakorvosaink. A vizsgálat egyéni és családi kórelőzmény felvételével, az esetleges panaszok részletes kikérdezésével kezdődik, hogy minél teljesebb körű ellátást tudjunk biztosítani Ügyfeleinknek.

Szemészeti műtétek

Korszerű ellátás és kiemelkedő kényelmi szolgáltatások

A műtétek idejére modern, kellemes hangulatú, légkondicionált egyágyas szobában helyezzük el Ügyfeleinket. Minden szobához saját fürdőszoba, hűtőszekrény és televízió tartozik, valamint ingyenes WIFI hozzáférés is elérhető.

Bejelentkezés telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül lehetséges, hétfőtől péntekig reggel 7.00 és este 20.00 óra között.

Korszerű szemészeti vizsgálatok