Skip to content Skip to footer

Tizenegyedik alkalommal is Superbrands díjazott lett a Medicover

Örömmel számolhatunk be róla, hogy a szakértői bizottság döntése alapján a Medicover 2018-ban ismét elnyerte a Superbrands díjat!

A független szakértőkből álló bizottság értékelése mellett évek óta a fogyasztók is részt vesznek abban a többlépcsős folyamatban, amiben a díjra jelöltek kiválasztása történik.

Külön öröm számunkra, hogy immár 11. alkalommal érdemeltük ki az elismerést. Ez megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk és továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy teljes mértékben megfeleljünk Ügyfeleink elvárásaink.

Magyarországon 2004-ben indult a nemzetközi Superbrands program, melynek vitathatatlan sikerét jelzi, hogy 2018-ban a legkiválóbb fogyasztói márkák tizennegyedik alkalommal részesülnek díjazásban. Mára a Superbrands mind a fogyasztók életében, mind pedig a marketing és kommunikációs szakma igazodási pontjává vált.

A Superbrands védjegy minden esetben minőségjelző, tudatosságra nevelő, valamint döntésmegerősítő kommunikációs eszköz, segít a versenytársak közül kitűnni, és lehetőségeket nyújt a megbízható minőség sikertörténetté válásában.

Ezúton is köszönjük megtisztelő bizalmukat!

A tizenegyedik Medicover Superbrands díj
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link