Skip to content Skip to footer

  +36 1 465 3100      +36 1 465 3131      kapcsolat@medicover.hu

Medicover Ajándékkártya

Egy kártya – számtalan ajándéklehetőség!

A Medicover Ajándékkártyával nem csupán gondoskodhat szüleiről, szeretteiről, hanem olyan ajándékokkal lepheti meg őket, melyekre a szívük mélyén vágynak: fitnesz- és wellness-bérlettel, masszázzsal, luxus- és prémiummárkás napszemüvegekkel és szemüvegekkel, orvosesztétikai, bőrfiatalító és lézeres, valamint karcsúsító kezelésekkel, továbbá dermokozmetikumokkal, étrendkiegészítőkkel és szépségvitaminokkal. Az ajándékkártya nem névre szóló, szabadon átruházható.

Mire használható fel a Medicover Ajándékkártya?

A kártyára az Ön által feltöltött összeget az ajándékozottak egyszerűen, kényelmesen felhasználhatják a Medicover Csoport valamennyi szolgáltatására.

Hogyan vásárolhatok Medicover Ajándékkártyát?

A Medicover Ajándékkártyát online, webshopunkon keresztül, vagy személyesen, klinikáink, üzleteink vagy fitneszklubjaink recepcióján vásárolhatja meg.

  • Az online vásárlás során adja meg nevét, elérhetőségét, a számla kiállításához szükséges adatokat, a feltölteni kívánt összeget, valamint az átvétel módját, majd válassza ki a fizetési módot:
    • Online bankkártyás fizetés esetén azonnal rendezheti a kártya ellenértékét, a fizetés teljesítését követően visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre.
  • Klinikáinkon, fitneszklubjainkban személyesen történő vásárlás esetén kollégánk a választott összeg kiegyenlítését követően a virtuális kártyát azonnal át is nyújtja Önnek.
    • fizetés történhet készpénzzel, bankkártyával, ezenkívül fitneszklubjainkban elfogadunk SZÉP kártyát is.

Hogyan vehető át az Ajándékkártya?

Online vásárlás esetén a sikeres fizetést követően a virtuális Ajándékkártyát e-mailben küldjük el.

Hogyan használhatja fel az ajándékozott az összeget?

Az Ajándékkártyán szereplő összeg egyben, vagy több részletben is, több személy által is felhasználható. Az ajándékkártya nem névre szóló, szabadon átruházható.

A kártyára feltöltött összeg a vásárlástól számított 1 naptári évig használható fel.

Medicover által nyújtott egészségügyi szolgáltatásokra időpontot a +36 1 465 3131 telefonszámon foglalhat telefonos Ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Kérjük, minden esetben jelezze a telefonos időpontfoglalás során, hogy rendelkezik Ajándékkártyával, és ezzel szeretné részben, vagy egészben rendezni a szolgáltatás díját.

Medicover Ajándékkártya - Medicover
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link