Skip to content Skip to footer

Mentőellátás – Új szolgáltatás a sürgősségi helyzetekben

Ez a cikk 2 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Medicover Emergency mentőellátás

Új szolgáltatás a sürgősségi helyzetekben

A Medicover Kelet-Közép-Európa vezető magán egészségügyi szolgáltatójaként kiemelt céljának tekinti, hogy a folyamatos fejlődés révén, a legmodernebb technológiákat alkalmazva biztosítsa Ügyfelei részére a minőségi ellátást szolgáltatásaiban. Ennek köszönhetően 2018 áprilisától termékpalettánk régen várt kiegészítő egészségbiztosítási csomagokkal bővült.

Bemutatkozik a Medicover Emergency szolgáltatás

A Medicover Emergency kiegészítő egészségbiztosítási csomagokon keresztül Budapesten, illetve Pest megyében több mint 30 településen biztosítunk magas szintű sürgősségi mentőellátást, amelyet biztosított Ügyfeleink három különböző biztosítási csomag formájában vehetnek igénybe.

A szolgáltatáscsomagok valamelyikének kiválasztásával a munkáltatók felelősen gondoskodhatnak munkavállalóikról a munkahelyi vagy otthoni sürgősségi ellátás, illetve a mentési esetek során.

Medicover Emergency
Mit tartalmaz a Medicover Emergency kiegészítő egészségbiztosítási csomag?

Mit tartalmaz a Medicover Emergency kiegészítő egészségbiztosítási csomag?

A Medicover Emergency kiegészítő biztosítási csomagokon keresztül Ügyfeleink magas szintű orvosi ellátásban részesülhetnek otthonukban és munkahelyükön egyaránt.

Mentési helyzetben végig képzett és a sürgősségi betegellátásban tapasztalt egészségügyi személyzet (mentőtiszt, mentőtechnikus) foglalkozik a beteggel és állapotának megfigyelésével. Az ellátására új, komplex felszereltségű, modern mentőgépjárművek állnak rendelkezésünkre.

Miért éri meg most igényelni a Medicover Emergency kiegészítő egészségbiztosítási csomagot?

Kiemelkedően kedvezményes és ügyfélbarát áron kínáljuk egyedi egészségbiztosítási csomagjainkat vállalati Ügyfeleink* részére, ezzel is kifejezve megbecsülésünket, amiért ránk bízták egyik fontos értéküket – az egészségüket.

Hol tudhat meg többet a Medicover Emergency biztosítási csomagajánlatokról?

A Medicover Emergency egészségbiztosítási csomag további részleteiről, összetételéről, valamint bővebb felvilágosításért érdeklődjön értékesítő kollégáinknál a megadott elérhetőségeken.

Ajánlatkérés

*Amennyiben Munkavállalóik már rendelkeznek egy Spring Egészségbiztosítási csomaggal. Továbbá a Medicover Emergency szolgáltatási csomagokat az adott biztosítotti körhöz tartozó minden Biztosított részére kötelező megkötni. A Medicover Emergency szolgáltatáscsomag kiegészítő fedezet, amelyre a Medicover csoportos Egészségbiztosítási Általános Feltételek vonatkoznak.

Hol tudhat meg többet a Medicover Emergency biztosítási csomagajánlatokról?
Medicover Emergency - Egészésgbiztosítási szolgáltatás - Medicover
Elérhetőségek

Üzenjen nekünk!

close-link