Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy időpontjaink már szabadon foglalhatók labor-, illetve diagnosztikai vizsgálatainkra, szakrendeléseinkre, valamint budapesti fogászatunkra és műtétjeinkre is!

További információk

Medicover Eiffel Klinika, MR központ és Fogászat

Eiffel téri Klinikánkon 40 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor- illetve diagnosztikai vizsgálatokról, szűrésről vagy tanácsadásról. Egészségközpontunkban sokéves tapasztalattal rendelkező empatikus csapatunk tesz meg mindent ügyfeleink egészségének megőrzéséért.

Laborvizsgálatok, vérvétel

A klinikánkon orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több mint 300 féle laborvizsgálat és 46 célzottan összeállított laborvizsgálati csomag.

A mintákat saját laboratóriumunkban értékeljük és az eredményeket – a legtöbb esetben már 1-2 napon belül – elérhetővé tesszük online leletkezelő rendszerünkben.

Virtuális Túra

Árak

Budapesti klinikáinkon a szakorvosi vizsgálatok díja 22.500 – 25.000 Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos ügyfélszolgálatunkon illetve a budapesti klinikákra vonatkozó árlistánkon tájékozódhat.

Elérhetőségek

Cím: 1062 Budapest, Teréz krt. 55-57. – Eiffel Tér Irodaház, földszint passzázs

Nyitvatartás:

  • Hétfő: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)
  • Kedd: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)
  • Szerda: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)
  • Csütörtök: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)
  • Péntek: 06:30 – 20:00 (MR vizsgálat 21:00-ig)

Időpont-egyeztetés: + 36 1 465 3100

E-mail:

További elérhetőségek:

Megközelítés

Gépkocsival:

Az Oktogon felől a Teréz körúton, a Podmaniczky utcába jobbra bekanyarodva, majd az első rendőrlámpánál balra kanyarodva az Eiffel Tér Irodaház parkolójába. A Margit híd felől érkezve a Nyugati téren jobbra, a Jókai utcába érdemes behajtani, mivel csak onnan lehet balra kanyarodni a Podmaniczky utcába.

Gyalogosan:

Teréz körút felől, az Eiffel Irodaház földszint passzázs (kb. 50 m a Teréz körúttól).

Parkolás

Amennyiben gépkocsival érkezik Klinikánkra és igénybe szeretné venni ügyfél parkolónkat, időpontfoglaláskor kérjük jelezze ezt kollégánknak. A parkolóházba való behajtáshoz kérjük időpontfoglaláskor adja meg a gépkocsi rendszámát.

Behajtás a Podmaniczky utcából, az Eiffel Klinika ügyfélparkolója a mélygarázs szintjén található 20 parkolóhellyel.

Klinikánkon a rendelkezésre álló kapacitások erejéig térítésmentesen biztosítunk parkolóhelyeket. A vizsgálati időn túli parkolás esetén további díjakat számolhatunk fel.

Ugyanitt elérhető a kerékpártároló is.

Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Laborcsomag árkalkulátor
 
[bt_cc id="5924"]
close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link