2018-02-07

Mentőellátás – Új szolgáltatás a sürgősségi helyzetekben

A Medicover Emergency kiegészítő egészségbiztosítási csomagokon keresztül Budapesten és több, mint 30 településen biztosítunk magas szintű sürgősségi mentőellátást.
2017-01-17

Egészségbiztosítás vagy egyéb juttatások?

Egészségbiztosítási csomagjaink adó és járulékmentesek, költségként elszámolhatók, így kedvező feltételekkel (alapelemként) bérfejlesztésként is jó lehetőséget kínál a munkáltató számára.
2017-01-17
Egészségbiztosítás vagy egészségügyi szolgáltatás? - Medicover

Egészségbiztosítás vagy egészségügyi szolgáltatás?

Az elmúlt hetekben sokféle találgatás érkezett, melyek szerint 2017-ben mégsem adhat egészségügyi szolgáltatást adómentesen a munkáltató. Hogyan fog működni ezután?
2016-11-14

Irodai ergonómia: egészséges iroda

A képernyő előtti munkavégzéshez - a munkahely elemeinek (pl. szék, asztal, képernyő, billentyűzet, irattartó, lábtámasz) összhangját meg kell teremteni az ergonómiai követelmények figyelembevételével.
2016-09-29

Egészségbiztosítás vs. Cafeteria juttatási rendszer

Ebben a kérdésben igyekszünk segíteni az alábbi listával, hogy az egészségbiztosítás vagy cafeteria juttatások lehetnek előnyösebbek a cég számára.
2016-05-11

Irodai Egészség

Az irodai egészség fontosságát egyre több munkáltató ismeri fel és veszi figyelembe az iroda berendezésénél és a munkaállomások kialakításánál. De miért is fontos ez?
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
close-link
Laborcsomag árkalkulátor
 
[bt_cc id="5924"]
close-link